Două zile de distracţie, cupluri premiate, cetăţeni de onoare şi artişti cunoscuţi, la Festivalul Floare Albastră de la Ipoteşti - VIDEO

Două zile de distracţie, cupluri premiate, cetăţeni de onoare şi artişti cunoscuţi, la Festivalul Floare Albastră de la Ipoteşti - VIDEO

Primăria comunei Mihai Eminescu a organizat în acest week-end, la Ipoteşti, a VIII-a ediţie a Festivalului Floare Albastră. În cele două zile, evenimentul a adunat peste o mie de oameni atât din comuna Mihai Eminescu cât şi din alte localităţi.

Ziua de sâmbătă a fost dedicată tinerilor iar pe scenă au urcat Redkiss şi DJ Rynno cu Sylvia. La fel ca în 2014, seara dedicată tinerilor a fost stricată de vreme. Doar vreo 200 de tineri au decis să înfrunte ploaia şi să vină la spectacol.

Festivalul a continuat astăzi cu un nou spectacol, de această dată unul de muzică populară. În afara orchestrei Rapsozii Botoşanilor, pe scenă au urcat şi o serie de artişti cunoscuţi din Ardeal, Teleorman şi Moldova.

„Ca în fiecare an, publicul este numeros. Festivalul cuprinde două zile. Sâmbătă seara vremea a fost potrivnică dar cu toate acestea tinerii au venit. Am avut Redkiss şi DJ Rynno cu Sylvia. Spectacolul a ţinut până la ora 23.00. Astăzi, spectacolul a început la 13.30. Am premiat 13 cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Am două titluri de cetăţean de onoare. Este vorba de domnul profesor Laşcu din Stânceşti. De asemenea, am decernat titlul de cetăţean de onoare domnul Dimitrie Callimachi, urmaş al boierului Calimachi. A fost un titlu post-mortem. Domnul Dimitrie Callimachi a decedat anul trecut. Astăzi a fost prezentă soţia domnului Callimachi. A urmat spectacolul de muzică populară. I-am avut pe Ovidiu Purdea, Gelu Voicu, Angelica Flutur, Daniela Condurache, Cristian Pomohaci,orchestra Rapsozii Botoşanilor, Ansamblul Mărgineanca. sunt oameni care nu au depăşit graniţele judţului Botoşani şi am încercat să aducem artişti din mai multe zone ale ţării. Festivalul este pe placul tuturor”, ne-a spus Aneta Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.

În organizarea festivalului s-a implicat şi deputatul Verginel Gireadă, fost primar al comunei Mihai Eminescu.

„Festivalul a ajuns la a VIII-a ediţie. Văd că toată lumea se simte, vremea ţine cu noi. Am început acest festival în urmă cu opt ani şi ne bucurăm că deja există o tradiţie în ceea ce priveşte organizare lui. De la an la an a fost organizat tot mai bine şi au venit foarte mulţi oameni”, a afirmat Verginel Gireadă.



Stirea anterioara

George Enescu 60 - Manifestări comemorative la Dorohoi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.