Aventurile lui „Muc cel Mic” la Teatrul „Vasilache”

Aventurile lui „Muc cel Mic” la Teatrul „Vasilache”

În această săptămână vă invităm să vizionaţi în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” două spectacole dedicate atât celor mici, cât şi tinerilor:

Spectacolul „Muc cel Mic”, adaptare scenică după Wilhelm Hauff, de Marius Rogojinschi, după următorul program:

- joi, 21 ianuarie 2021 şi vineri, 22 ianuarie 2021, de la ora 18:00
- sâmbătă, 23 ianuarie 2021 şi duminică, 24 ianuarie 2021, de la ora 11:00

Distribuţia:
Andreea-Elena Popovici,  Renata Voloşcu, Adelina Cojocariu, Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petraşi, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru

Regia artistica - Marius Rogojinschi; scenografia - Marius Rogojinschi şi Mihai Pastramagiu; costume şi păpuşi - Mihai Pastramagiu.

„Copiii sunt invitaţi să parcurgă împreuna cu Micul Muc aventurile prin care acesta este nevoit să le treacă.  Binele şi răul se împletesc în calea Micului Muc, dar cu inteligenţă şi noroc va învinge răul, iar Micul Muc va trage multe învăţăminte din întâmplările prin care trece.” (Marius Rogojinschi – regizor artistic)

Preţ bilet 12 lei

Spectacolul „Cântecul lebedei”, adaptare, după A.P. Cehov, în cadrul Studioului de teatru pentru tineret este programat pentru ziua de sâmbătă, 23 ianuarie 2021, cu începere de la ora 18:00.

Regia artistică este semnată de Vali Popa, iar protagoniştii spectacolului sunt Marius Rogojinschi şi Anamaria Chelaru. Coordonator lect. Univ. dr. Antonella Cornici, asistent regie: Anamaria Chelaru şi sufleor Alin Gheorghiu.

„Cântecul lebedei” este un gând al lui Cehov aşternut pe hârtie în doar câteva ore ce conţine deopotrivă trăiri intense, zbateri, regrete şi neputinţa unui actor ajuns la maturitatea înţelegerii de sine. Un personaj care ne invită să reflectăm asupra condiţiei artistului. Spectacolul aduce în faţa auditoriului dimensiunea existenţei creatorului aflat într-un permanent exerciţiu de forţă şi echilibru între dramatismul vieţii şi magnificența iluziei. Un discurs despre liberul arbitru şi consecinţele sale. E o invitaţie la gând, la bucurie, la sensibilitate şi nu în ultimul rând la prezent, un prezent care poate fi şi un posibil sfârşit. O compoziţie în care regăsim toate momentele vieţii (Vali Popa – regizor artistic)

Spectacolul se adresează tinerilor cu vârsta peste 14 ani.

Preţul bilet 15 lei

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51. Nu se fac rezervări la spectacole, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Stirea anterioara

„Unire-n cuget și-n simțiri”, concert online pus în scenă de „Rapsozii Botoșanilor”

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul Moldovei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.