Aplicații care consumă prea mult: Nu le instala decât dacă ai înțeles ce fac!

Aplicații care consumă prea mult: Nu le instala decât dacă ai înțeles ce fac!

Android are probleme cu aplicațiile consumatoare de resurse, iar dacă știi care consumă prea mult, le poți opri ca să nu îți irosești spațiul de stocare, bateria sau traficul de Internet. Topul pe 2014 îți arată la ce să fii atent în 2015.

Dacă ești un gamer pe mobil, trebuie să știi că în top trei cele mai mari consumatoare sunt Asphalt 8, Fifa și The Sims. Acestea ocupă mai mult spațiu decât poate ai fi dispus să le oferi uneori. După instalarea inițială, au nevoie de fișiere suplimentare. Când ai telefon cu doar 16GB, spațiul de stocare este o problemă serioasă.

Când vine vorba de marii consumatori de Internet, în top sunt Netflix, TheCHIVE și Reddit (prin reddit is fun). Totuși, vorbim despre România, astfel că s-ar putea să te intereseze mai mult aplicațiile precum 9GAG, The Daily Mail, Tumblr, Facebook și Instagram. Era însă previzibil ca rețelele sociale să consume Internet mai mult decât alte aplicații.

Când vine vorba de consumul de energie, e destul de rău să ai un Samsung. Astfel, aplicații precum ChatON, AllShare Cast Dongle și Samsung Smartview sunt în top. Totuși, pe primul loc este Beep’n’Go. Aici apar și trei jocuri: Puzzle & Dragons, Candy Crush Saga și Hay Day. Tot de la Samsung mai figurează Samsung WatchON pentru tabletă și smartphone.

Trebuie precizat că datele acestea au fost comunicate în vara lui 2014, dar dacă folosești vreuna dintre aplicațiile menționate în acest top, nu strică să le ții sub supraveghere. Înainte de a instala un joc, vezi cât spațiu ai și cât îi poți aloca. De asemenea, când vine vorba de Internet, nu strică să îți fixezi o limită (în meniul Setări pe Android) ca să nu plătești prea mult pentru câteva like-uri și favorites pe Facebook și Twitter.

În 2014, AVG a strâns statistici anonime de la un milion de utilizatori de Android, dar nu a luat în calcul și aplicațiile preinstalate de către Google în sistemul de operare. Producătorii nu pot folosi Android cu acces la Google Play Store fără să îi permită gigantului online să își instaleze o colecție de aplicații pe respectivele dispozitive. Sursa: playtech.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.