Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Muzică şi multă voie bună la Ziua Comunei Văculești – VIDEO/FOTO

Muzică şi multă voie bună la Ziua Comunei Văculești – VIDEO/FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Duminică, la Văculești a fost prilej de sărbătoare, localnicii sărbătorind Ziua Comunei. Centrul Văculeștiului a devenit locul de întâlnire şi petrecere al locuitorilor comunei și al oaspeților acestuia.

De Ziua Comunei, sute de oameni au avut ocazia să se bucure de un spectacol de muzică şi dansuri populare, oferit de Ansamblul folcloric Rapsozii Botoşanilor, de Ansamblul de dansuri populare Balada și de Ansamblul de dansuri populare Cordăreanca.

Premii, diplome și flori, la Văculești

La deschiderea oficială au participat preşedintele Consiliului Judeţean Florin Ţurcanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Doina Federovici, consilierul judeţean Costel Pătrăuceanu, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, Ioan Toma, primarul comunei Brăeşti și în calitate de gazdă, primarul comunei Văculești, Sorin Gînga.

Tot în cadrul aceste sărbători, şase cupluri din comuna Văculeşti care au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie au fost felicitaţi şi premiaţi, reuşindu-se astfel să li se readucă zâmbetul pe buze.

„Ușa mea vă este deschisă”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a ţinut să remarce ospitalitatea locuitorilor comunei Văculești, lansând şi mesaj către cei care au diverse probleme. „Am venit cu mult drag în faţa dumneavoastră, vă asigur ca voi fi acelaşi om pe care l-aţi cunoscut şi voi fi alături de domnul primar şi de echipa pe care dumneavoastră aţi ales-o. Vreau să aveţi garanţia că obiectivele pe care dumneavoastră le aveţi pentru comună, împreună cu domnul primar le vom duce la îndeplinire. Vă doresc multă sănătate şi vă aştept oricând, cu orice problemă la Consiliul Judeţean deoarece în fiecare zi uşa este deschisă pentru fiecare dintre dumneavoastră.”, a declarat Florin Ţurcanu.

„Îmi face o deosebită plăcere să fiu astăzi alături de dumneavoastră la această sărbătoare minunată, sărbatoarea comunei dumneavoastră şi trebuie să o sărbătorim aşa cum ştim noi mai bine. Aveţi o comună frumoasă şi înfloritoare, pe care noi ne dorim să o sprijinim cu tot ceea ce este nevoie.” a spus la rândul ei, Doina Federovici, vicepresedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Sorin Gînga, un om care a schimbat faţa comunei Văculești

Sorin Gînga le-a adresat tuturor locuitorilor comunei Văculești cele mai bune urări, „Vă mulţumesc că aţi dat curs invitaţiei şi aţi venit într-un număr atât de mare la sărbătoarea comunei noastre. Sper că vă veţi simţi bine şi îmi doresc să facem o tradiţie din această sărbătoare.”

Pe lângă fanfare şi talente locale, publicul s-a delectat cu programul susţinut de Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Brânduşa Covalciuc, Sorin Filip și Sabina Ursache și un deosebist foc de artificii.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi VIDEO, Click AICI!

[nggallery id=167]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani