Cele 9 secrete pe care angajaţii hotelurilor nu vi le vor spune niciodată

Cele 9 secrete pe care angajaţii hotelurilor nu vi le vor spune niciodată

Te-ai întrebat vreodată ce face personalul hotelului după ce pleci la plajă? Sau ce gândesc când comanzi un sandwich proaspăt la 3 dimineaţa, la room-service?

Ei bine, staff-ul hotelier a comentat pe forumul Quora din Statele Unite în legătură partea nevăzută a acestei industrii, iar indy100.com a cules poate cele mai importante comentarii. Unele declaraţii sunt mai mult decât surprinzătoare.

1. Angajaţii hotelului aud totul
Farhad Ageel a spus că: „Vă putem auzi când faceţi sex. Sincer. Chiar dacă daţi volumul televizorului la maximum, noi tot vă putem auzi”.

2. Nu le pasă de afacerile tale
Stacy Jean scrie că: „Noi găzduim gentlemani şi doamne care au aventuri. Da, este ştiut lucrul acesta, dar nouă nu ne pasă atâta timp cât plătesc şi nu produc pagube permanente camerelor. Nu suntem aici să facem judecăţi morale. Suntem aici să facem bani”.

3. Aşternuturile paturilor s-ar putea să nu fie curate
Aceeaşi Stacy Jean a scos la iveală că nu este o regulă doar pentru paturile neutilizate, ci că managerii hotelurilor ieftine încurajează angajaţii să verifice aşternuturile, iar dacă par curate, să le întindă foarte bine, trâgând de colţurile acestora.

4. Văd o grămadă de lucruri pe care nu şi-au dorit neapărat să le vadă
Brent Decker a spus că se aruncă foarte multe saltele pe an, mai multe decât ne putem imagina. Cauzele deteriorării acestora sunt diverse, de la vin vărsat, la lichide corporale şi, adaugă acesta, „o dată, un tip a omorât o maimuţă în camera sa”.

5. Oamenii mor în hoteluri
Tot Stacy Jean a declarat că obişnuia să-şi întrebe profesorii din industria hotelieră care este cel mai ciudat lucru care li s-a întâmplat în timp ce lucrau la un hotel. Inevitabil, răspunsurile lor începeau cu „ei bine, ceea ce nu realizează populaţia este că oamenii mor în hoteluri”. "Nu am lucrat niciodată într-un hotel care să nu aibă povestea lui îngrozitoare, spusă la nesfârşit de către personal", adaugă aceasta.

6. La modul cel mai serios, câteodată, aşternuturile nu sunt spălate. Deloc.
Peter Mayer confirmă spusele de Stacy Jean mai sus şi adaugă că sunt zile în care acestea nu sunt spălate deloc.

7. Pierdute pentru todeauna
Marco Solari recomandă să nu lăsaţi nimic de valoare în camere şi să nu pierdeţi bunuri de acest gen la un hotel, dar dacă vi se întâmplă, anunţaţi imediat securitatea. Din păcate, de cele mai multe ori, aceste lucruri îşi vor găsi calea către buzunarele unor oaspeţi sau ai unor angajaţi. Dacă nu veţi raporta obiectele pierdute, acestea vor fi păstrate de hotel o perioadă de timp, iar după expirarea acestui termen, vor rămâne la persoanele care l-au găsit.

8. Evită paharele din hoteluri
Un utilizator anonim a dat un detaliu care i-a şocat pe mulţi şi anume: „Nu beţi niciodată din paharele oferite în camere. Acestea nu sunt curăţate cum trebuie. Iar dacă miros a lămâie şi sunt foarte strălucitoare, înseamnă că au folosit produse de lustruire a mobilei.”

9. Dar nimic nu se compară cu...
Spusele lui Debjyoti Samanta de pe forum spun că „Singurul lucru pe care multe hoteluri îl au în comun este faptul că nu se vorbeşte despre ce se întâmplă în camere, ceea ce poate fi orice, de la aventuri, arestări, petreceri, la trafic de droguri, decese şi chiar crime.” Sursa: jurnalul.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Stiri similare din None