Ce greșeli duc la afecțiuni grave când porți lenjeria intimă

Ce greșeli duc la afecțiuni grave când porți lenjeria intimă

Cele mai comune greseli care duc la afectiuni grave cand porti lenjeria intima

1. Lenjeria intima prea stramta
Lenjeria intima prea stramta nu te flateaza ca aspect si poate sa favorizeze aparitia iritarii vaginale, mai ales in cazul femeilor aflate la postmenopauza. Peretii vaginali ai femeilor aflate la menopauza tind sa fie foarte subtiri. Din aceasta cauza, orice lenjerie care este stramta si freaca pielea poate duce la iritare.

2. Lenjeria intima din tesaturi sintetice si matase
Cand vine vorba de material, expertii sunt de acord ca preferinta ta personala poate influenta tipul de lenjerie intima aleasa. Insa cat timp zona inghinala vine in contact cu o portiune de bumbac, este bine. Cele mai multe tipuri de lenjerie intima sunt realizate din materiale respirabile. Dar daca vrei conditii optime in ceea ce priveste lenjeria intima, indeparteaza materialele sintetice si poarta matase doar la ocazii speciale. Tesaturile sintetice si matasea nu sunt respirabile, ceea ce creste riscul ca umezeala sa fie prinsa si retinuta, ducand la aparitia unei infectii bacteriene.

3. Modelul lenjeriei intime
Daca ai o sensibilitate, lenjeria intima tip tanga sau bikini s-ar putea sa creasca riscul aparitiei infectiilor bacteriene. Tanga reprezinta un mijloc de transport al bacteriilor din partea din spate catre fata.

4. Lenjeria intima purtata noaptea
Cei mai multi experti sunt sustinatori ai somnului fara lenjerie intima, cat timp esti confortabila. Desi este o chestiune de preferinta personala, ar trebui sa dormi fara lenjerie de corp. Iar femeile care trec prin menopauza, lipsa lenjeriei intime in timpul noptii are si mai mult sens. Cu cat porti mai multe piese vestimentare, cu atat mai mult transpiri in timpul noptii.

5. Lenjeria intima pentru persoanele care transpira mult
Femeile si barbatii care tind sa transpire mult ar trebui sa isi schimbe lenjeria in mod regulat - de doua ori pe zi, spre deosebire de o data pe zi pentru celelalte persoane. Iar toate persoanele care fac miscare si exercitii ar trebuie sa isi schimbe lenjeria imediat dupa ce termina rutina zilnica. Un mediu cald si umed reprezinta locul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Iar persoanele predispuse la transpiratie ar trebui sa investeasca in lenjeria de corp din materiale speciale si sa evite lenjeria de bumbac, deoarece aceasta tinde sa stea umeda odata ce transpiri. sursa: eva.ro

Stirea anterioara

Fiica lui Marius Ţeicu, învinsă de boala cruntă. Patricia a pierdut lupta după ce a trecut prin chinuri cumplite

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.