Teribila dramă a actorului Constantin Zamfirescu alias „Gogoașe”. I-a murit un copil și are o fetiță cu o malformație!

Teribila dramă a actorului Constantin Zamfirescu alias „Gogoașe”. I-a murit un copil și are o fetiță cu o malformație!

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut publicului datorita rolului „Gogoase” dintr-un serial de comedie, are o viata brazdata de grele incercari: si-a ingropat un copil si are o fiica nascuta cu o malformatie.

Se spune ca nu exista pe lume o durere mai mare ca aceea de a-ti pierde copilul. Actorul Constantin Zamfirescu, celebrul Gogoase din Trasnitii, a trait o experienta cutremuratoare de acest fel, dupa ce primul sau copil a murit la 20 de zile de la nastere.

Micuta, a carei evolutie in timpul sarcinii a fost afectata de doua virusuri contactate de mama, a apucat sa fie botezata de catre parintii, inainte de a muri.

Cativa ani mai tarziu, „Gogoase” a devenit tata dupa ce sotia i-a nascut un baiat sanatos. Si de aceasta data, sarcina a fost una cu probleme si destul de greu de dus. Cutremurator este insa faptul ca, cel de-al treilea copil al cuplului, mezina Sara, s-a nascut cu o malformatie.

Este vorba despre un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor si a ganglionilor limfatici din obrazul drept si din buza superioara dreapta. Malformatie se dezvolta la gat si se manifesta prin umflarea gusei sau a limbii, iar in varful crizelor cauzeaza probleme respiratorii si de hranire.

Actorul Constantin Zamfirescu, “Gogoase” din Trasnitii, declaratii despre fetita sa bolnava

„David a venit la vreo doi ani diferenta, a fost o perioada grea, cu multe tratamente, dar, intr-un final, Gabriela a nascut un baiat sanatos. Cea mica, Sara Maria, s-a nascut cu o malformatie, o tumoare, iar medicii nu au gasit vreo explicatie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor si a ganglionilor limfatici din obrazul drept si din buza superioara dreapta.

Aceasta malformatie se dezvolta de regula la gat, unde se umfla ca o gusa, sau la limba dar atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate sa respire, sa manance. Limfangiomul fetitei mele e in obraz si, cu cat copilul creste, modificand aspectul si dimensiunile, se mai estompeaza din malformatie. E o problema de estetica, nu de suferinta fizica", marturiseste Constantin Zamfirescu.

Din pacate, in Romania nu exista tratament pentru afectiunea de care sufera micuta. In alte tari, da, dar, desi medicina a evoluat, actorul nu vrea sa o expuna pe micuta sa la riscurile unor incercari, ce ar putea avea un final nefericit.

„Exista un singur tratament, pus la punct de japonezi, dar in Romania nicio clinica nu face acest tratament in mod curent. Se importa un medicament special pentru care trebuie sa ai licenta de practica, care se obtine anevoios.

Am solicitat ajutorul, dar am acceptat ca medicamentul adus pentru fetita mea sa fie redirectionat pentru un copil cu un diagnostic cu mult mai grav. De atunci astept randul meu, care intarzie. In tara nu avem un limfograf care sa vada exact unde sunt vasele afectate. Totul se face palpabil la exterior, prin incercari si supozitii si ... nu vreau asta. Daca medicii nu au studii in domeniu, cum sa imi las copilul sa faca pionierat?!

Ei nu au facut niciodată asta, nervul facial este aproape de cele doua malformatii si poate fi atins. O interventie proasta, poate sa ii paralizeze fata. Riscurile fiind mari: nu ar mai inchide ochiul, nu ar mai poate sa ridice muschii fetei si cel mai grav ar fi ca, daca nervul ar fi atins, s-ar instala o lipsa de perceptie, de senzatii si si-ar musca in permanenta obrazul pe interior si ar avea cavitatea bucala numai rani. Asa ca, din doua rele, o aleg pe cea mai putin rea. Avem noroc ca tumoarea nu creste, ci, din contra, se estompeaza odata cu trecerea anilor", a explicat artistul Constantin Zamfirescu intr-un interviu, confirmand telefonic, pentru WOWbiz.ro, ca starea fetitei sale continua sa fie la fel in aceste momente. Sursa: stirilekanald.ro

Stirea anterioara

Dan Deleanu: „27.000 de botoșăneni, riverani ai bazinului hidrografic al râului Jijia, vor beneficia de un proiect de reducere a riscului la inundații în valoare de 11 milioane de euro”

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.