Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi ce vor păți șoferii care vor parca pe locurile concesionate din municipiul Botoșani!

Vezi ce vor păți șoferii care vor parca pe locurile concesionate din municipiul Botoșani!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Regulamentul de gestionare a parcărilor și ridicare a mașinilor parcate ilegal va suferi modificări. Acesta va intra în dezbatere publică, iar una din măsuri vizează ridicarea maşinilor care sunt parcate pe locurile concesionate.

Inițiativa aparține viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care susține că demersul său vine în urma mai multor sesizări venite din partea unor botoșăneni, care spun că nu pot folosi locurile de parcare concesionate 24 din 24 de ore, acestea fiind ocupate de alte mașini.

Astfel, cei care îşi vor găsi locurile rezervate ocupate cu alte maşini vor trebui să sune la Poliţia Locală. „Intenționez să introduc o modificare în Regulamentul privind circulația și parcările din municipiul Botoșani, care să stipuleze posibilitatea ridicării mașinilor parcate neregulamentar pe locurile concesionate din parcările de reședință, după un interval de timp de trei ore de la sesizarea Poliției Locale. Costurile pentru ridicarea mașinilor sunt 275 lei pentru ridicare, respectiv 275 lei pentru transport, un total de 550 lei pentru un cetățean care încalcă aceste prevederi ale regulamentului”, a precizat Cosmin Andrei, pentru botosaninews.ro.

De asemenea, pentru o zi de staționare pe locul de parcare, după 24 de ore se percepe un tarif de 40 lei. Regulamentul va fi supus spre aprobare și în ședința de Consiliu Județean.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani