Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragic! Bărbat decedat sub ochii clienților într-un supermarket din Botoșani

Tragic! Bărbat decedat sub ochii clienților într-un supermarket din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat din municipiu a decedat în această dimineață în supermarketul Kaufland. Botoșăneanul lucra în această unitate comercială de mai mult timp. El era agent de securitate. La începutul zilei de astăzi a acuzat o stare generală de rău s-a prăbușit în incinta magazinului.

Colegii dar și oamenii aflați în interior au sunat la 112 însă nu s-a mai putut face nimic pentru salariatul respectiv, în ciuda manevrelor de resuscitare.

În comunicatul transmis de Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani se arată următoarele: „În timp ce angajatul C. Marius, cu vârsta de 40 ani, angajat ca agent de securitate, la S.C. Elnet Security SRL, Bucureşti, se afla la serviciu, la postul de pază din magazinul Kaufland Botoşani, a simţit dureri puternice în zona pieptului şi stări de ameţeală, urmate de pierderea cunoştinţei. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost declarat decesul.

Evenimentul soldat cu deces, va fi cercetat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani, în conformitate cu prevederile Legii 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată şi H.G. 1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii 319/2006.”

Cauzele morții vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei, însă la acest moment se bănuiește că ar fi vorba despre un infarct. Polițiștii criminaliști vor deschide un dosar penal pentru moarte suspectă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani