Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șocant! Femeia care și-a dat foc trebuia să fie soacră mică peste trei zile

Șocant! Femeia care și-a dat foc trebuia să fie soacră mică peste trei zile

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Amănunte șocante ies la iveală în cazul femeii în vârstă de 56 de ani din Manoleasa, care a ales să moară cu doar câteva zile înainte de nunta uneia dintre fiice.

O vecină a povestit că Elena Ailoaei a mers miercuri dimineață la un magazin din sat, de unde a cumpărat mai multe lumănări și o sticlă cu diluant. Ajunsă acasă, aceasta a așteptat ca bărbatul cu care trăia să plece cu vacile, acesta fiind văcar, după care a aprins mai multe lumânări într-o bucătărie de vară, care era în fața casei. Femeia a intrat mai apoi în casă, a încuiat ușa și a baricadat-o cu scaune, după care, din câte se pare, a stropit cu diluant și a dat foc, scrie stiri.botosani.ro

Vecinii care au văzut flăcările au sărit repede și au încercat să pătrundă în casă spărgând geamurile, dar nu au reușit să intre din cauza focului puternic. Proprietara casei nu a avut nicio șansă, aceasta murind carbonizată. Întreaga casă a fost făcută scrum, două echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea incendiului.

„La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni şi Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întregul imobil, iar acoperişul era prăbuşit.Concomitent cu acţiunea ce stingere a incendiului, pompierii au început căutarea victimei. Aceasta a fost descoperită în dormitorul casei, după o sobă, decedată", a declarat plt. ad. Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Vecinii spun că femeia se certa în ultima perioadă tot mai des cu cel cu care trăia de 20 de ani și cred că femeia a ales să își curme viața sătulă fiind de scandaluri. Duminică aceasta ar fi trebuit să fie soacră mică, una dintre fiicele sale având nunta la Iași.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani