Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoutilitară spulberată de tren la Suceava! O persoană a murit și o alta a fost grav rănită

Autoutilitară spulberată de tren la Suceava! O persoană a murit și o alta a fost grav rănită

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O mașină a fost lovită de tren  la trecerea la nivel cu calea ferată vineri dimineață, în comuna Șcheia.  La fața locului se află două echipaje SMURD și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Suceava. Trenul urma să ajungă la Iași de la Timișoara. Este vorba de trenul IR 1833. Autoturismul nu e pe șine dar pe timpul intervenției și a cercetărilor poliției transporturi feroviare,circulația feroviară va fi închisă.

Autoutilitara lovita de tren, la o trecere de nivel cu calea ferata, pe raza comunei Scheia. In autovehicul se aflau doua persoane. Una dintre ele a fost proiectata in afara masinii. Din nefericire, este decedata. A doua persoana este incarcerata si se lucreaza pentru extragerea ei.

Cea de a doua persoană a fost extrasă și predată echipajului SMURD. Vom reveni cu amănunte! Și locomotiva a fost avariată iar cel mai probabil va fi înlocuită pentru a-și continua ruta feroviară. Cea de a doua victimă este conștientă și va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Locomotiva a fost avariată. Sursa: stiridinbucovina.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani