Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr inconştient! Plimbare cu maşina în toiul nopţii fără permis de conducere

Tânăr inconştient! Plimbare cu maşina în toiul nopţii fără permis de conducere

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră a procedat în data de 02 decembrie 2015, în jurul orei 02.00, la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire în trafic, pe raza localităţii Viile, a unui autoturism Renault Megane Cabriolet, înmatriculat în România.

Deoarece conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele echipajului, lucrătorii noştri au procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit după aproximativ un kilometru.

În urma efectuării cercetărilor, colegii noştri au constat că şoferul este cetăţeanul român I. P. în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Întrebat de ce a fugit, tânărul a declarat că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, lucru confirmat şi de verificările lucrătorilor noştri.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani