Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Reglare de conturi între suporterii prahoveni în timpul partidei de fotbal dintre FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti

Reglare de conturi între suporterii prahoveni în timpul partidei de fotbal dintre FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti

Categorie : Local

În timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre F.C. Botoşani şi Petrolul Ploieşti, în seara zilei de 2 decembrie 2015, doi suporteri ai echipei oaspete au fost implicaţi într-o altercaţie în tribună, fiind necesară intervenţia stewarzilor pentru aplanarea acesteia.

Motivul disputei între cei doi a fost o neînţelegere mai veche, unul dintre ei găsind la Botoşani cel mai bun prilej pentru a-şi regla conturile, lovindu-l pe celălalt cu pumnul în zona capului, într-un moment de neatenţie al acestuia.

Tânărul agresiv a fost evacuat din tribună, iar persoana lovită a primit îngrijiri de specialitate de la personalul medical aflat pe stadion.

Deşi lovit, cel de-al doilea bărbat nu a dorit să depună plângere împotriva agresorului, susţinând că de fapt s-a împiedicat de scaunele din tribună.

Jandarmii i-au aplicat bătăuşului o amendă contravenţională în valoare de 500 de lei, precum şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului pe stadioane la meciuri de fotbal pentru o perioadă de 12 luni.

Scandalagiul este un cunoscut al jandarmilor, fiind sancţionat în repetate rânduri pentru scandal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în mai multe localităţi din ţară, unde şi-a însoţit echipa favorită şi a mai avut interdicţie de a pătrunde pe stadioane la meciuri de fotbal, tot pentru o perioadă de un an de zile.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani