Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A încercat să treacă vama la volanul unei mașini, deși avea permisul suspendat

A încercat să treacă vama la volanul unei mașini, deși avea permisul suspendat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au întocmit dosar penal unui cetăţean din Republica Moldova, care conducea un ansamblu auto deşi avea permisul de conducere suspendat.

În data de 08 iulie 2015, în jurul orei 12:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei, Ion O., în vârstă de 30 ani, cetăţean din Republica Moldova, la volanul unui ansamblu auto, înmatriculat în Republica Moldova, format dintr-un autocamion marca Mercedes şi o remorcă marca Raba.

La controlul de frontieră, persoana a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere eliberată de Poliţia Iaşi cu drept de circulaţie de 15 zile, valabilă până la data de 26 iunie 2015. În urma verificărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, până la data de 26 iulie 2015,  pentru nerespecatrea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani