FC Botosani joacă astăzi manșa retur din turul doi al UEL împotriva celor de la Spartak Tskhinvali

FC Botosani joacă astăzi manșa retur din turul doi al UEL împotriva celor de la Spartak Tskhinvali

FC Botosani va da piept in aceasta seara cu georgienii de la Tskhinvali, cu care au remizat, scor 1-1, pe stadionul Municipal, in mansa tur a primului tur preliminar din Europa League.

Partida din Tbilisi va incepe la ora 19:00 si vai in direct pe Digisport 1 si LIVE-TEXT pe stiri.botosani.ro. Jocul va fi condus la centru de o brigada din Bulgaria, avandu-l pe centru pe Nikolai Yordanov, ajutat de asistentii Ivan Valchev (BUL) si Georgi Todorov (BUL).

Dupa 1-1 la Botosani, elevii lui Leo Grozavu sunt condamnati sa marcheze, pentru a spera la calificarea in turul urmator. In caz de egalitate, mai mare de 1-1, FC Botosani se califica mai departe pentru ca au mai multe goluri in deplasare.

"90 % sunt convins ca vom trece in turul doi. Avem incredere ca FC Botosani trateaza cu mare, mare atentie acest meci foarte important si cred ne vom califica si doar 10 % ar fi norocul adversarilor. Diferenta poate fi facuta de o forma mai buna a celor care lovesc bine mingea cu capul, pentru ca in tur au fost foarte multe centrari, si au ratat lovitura cu capul, poate de data asta Roman, Cordos sau Plamada vor avea mai multa precizie. Ar trebui sa fie mai multe suturi de la distanta si ma refer aici la Raul Costin si Vasvari care are trebui sa incerce mai mult poata. Daca nu reusim sa-i desfacem atunci vom veni cu centrari. Am ratat prea mult in tur, am avut ghinion si de data asta cu mai multa atentie sper sa nu fie acelasi rezultat.", a spus Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani, citat de stiri.botosani.

Stirea anterioara

Încă trei primării din județul Botoșani sancționate de Autoritatea Electorală Permanentă

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.