Sportivii botoşăneni au cucerit nouă medalii la naţionalele de haltere

Sportivii botoşăneni au cucerit nouă medalii la naţionalele de haltere

Sportivii de la CS Botoşani au cucerit ieri încă nouă medalii la Campionatul Naţional de haltere, competiţie destinată la juniorilor şi care se dispută la Bistriţa în această săptămână.

Până în momentul de faţă, sportivii de la CS Botoşani au 20 de medalii cucerite şi mai au şanse să obţină încă zece.

Bianca Ioniţă a reuşit să obţină ieri cea mai bună performanţă pentru CS Botoşani. Ea a cucerit trei medalii de aur la categoria 63 de kilograme. La stilul smuls s-a impus cu 82 de kilograme iar la aruncat cu 110 kilograme.

Tot ieri, Cristina Munteanu şi Mădălina Teodoresei au cucerit câte trei medalii la categoriile 63 şi respectiv 69 de kilograme.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe carosabil

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.