FCM Dorohoi joacă vineri în deplasare la AS Ştiinţa Miroslava

FCM Dorohoi joacă vineri în deplasare la AS Ştiinţa Miroslava

Vineri, 12 octombrie, se va disputa cea de-a şaptea etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi întâlneşte pe AS Ştiinţa Miroslava.

Meciul se va disputa la ora 15:00 pe stadionul „Comunal” din Miroslava şi este al patrulea meci jucat în deplasare de FCM Dorohoi, în turul acestui campionat.

Vezi programul complet al acestei etape:

CS Kosarom Pascani - stă

ACS Young Stars Panciu - stă

SC FC Otelul Galaţi 2 (GL) - Sport Club Bacau (BC)

SC Municipal Petrotub Roman - SC FC Ceahlaul SA Piatra Neamţ

AS Stiinta Miroslava (IS) - FCM Dorohoi (BT)

CSM Moinesti (BC) - ACS Sporting Suceava (SV)

CS Aerostar Bacău (BC) - ACS Bucovina Radauti

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.