FC Botoşani va întâlni campioana CFR Cluj în optimile Cupei României. Vezi meciurile din optimi!

FC Botoşani va întâlni campioana CFR Cluj în optimile Cupei României. Vezi meciurile din optimi!

Trupa lui Cristi Popovici a avut din nou ghinion la tragerea la sorţi în Cupa României. Dupa ce a eliminat pe vicecampioana României, FC Vaslui, botoşănenii vor întâlni campioana CFR Cluj, iar partida se va juca în Ardeal.

Echipa antrenată de Ioan Andone luptă în această toamnă pe trei fronturi. În afara campionatului, ardelenii vor evolua în Liga Campionilor şi în Cupa României. Partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani se va juca pe 30 octombrie şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

În cazul în care va fi eliminată din optimi de CFR Cluj, FC Botosani va primi din partea organizatorilor Cupei Romaniei suma de 5.500 de euro, la care se adaugă 6.000 de euro pe care botoşănenii i-au câştigat atunci când au eliminat pe FC Vaslui.

Dacă echipa lui Cristi Popovici va produce surpriza şi la Cluj, botoşănenii vor încasa 10.000 de euro, pe lângă cei 6.000.

Vezi meciurile din oprimile Cupei României:

Delta Tulcea – Rapid Bucureşti

CF Brăila – Oţelul Galaţi

CFR Cluj – FC Botoşani

Concordia Chiajna – Steaua Bucureşti

Pandurii Târgu Jiu – Dinamo Bucueşti

Astra Giurgiu – CS Turnu Severin

FC Braşov – Petrolul Ploieşti

Ceahlăul Piatra Neamţ – Gaz Metan Mediaş

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.