FC Botoșani joacă astăzi, pe teren propriu, cu Academica Clinceni

FC Botoșani joacă astăzi, pe teren propriu, cu Academica Clinceni

FC Botoșani se va duela astăzi, pe teren propriu, începând cu ora 16 30, cu ilfovenii de la Academica Clinceni, meci care va conta pentru etapa a patra a Ligii 1.

Palmaresul recent este de partea băieților lui Marius Croitoru, între cele două echipe disputându-se un număr de 8 meciuri, echipa locală reușind patru victorii, două egaluri și două înfrângeri. Totodată, această înfruntare va aduce față în față doi dintre cei mai tineri dar și longevivi antrenori din acest moment în Liga 1, Ilie Poenaru (43 de ani) fiind instalat pe banca ilfovenilor în ianuarie 2018, Marius Croitoru (40 de ani) în iunie 2019.

„Ținând cont de ce s-a întâmplat anul trecut, m-au bătut 2-0 în cupă, m-au egalat de la 2-0 aici, acolo de la 1-0, este echipa care m-a încurcat cel mai mult anul trecut și eu și băieții ținem minte aceste lucruri. Jucăm împotriva unei echipe și a unui antrenor foarte bun care a reușit lucruri incredibile cu 90%, poate și mai mult, jucători români, bravo lui, felicitări pentru ceea ce-a realizat anul trecut, chiar și anul acesta a avut un început bun de campionat, chiar daca rezultatele nu au fost pe măsură. Va fi foarte greu, dar pentru Botoșani, orice meci care va veni va fi tratat doar la victorie. Acesta este statutul pe care ei (n.r.- jucătorii FC Botoșani) și l-au câștigat și automat te obligă să câștigi, (...) suntem obligați să câștigăm fiecare meci, fie că-l jucăm acasă sau în deplasare, nu mă mulțumesc decât cu victoria”.,  a declarat la conferința de presă, antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru.

Partida va fi transmisă live pe DIGI Sport1, LOOK Sport și TELEKOM Sport.

Stirea anterioara

Autobuz distrus de flăcări la Frumușica - FOTO

Stirea Urmatoare

A început modernizarea unui nou drum județean de piatră - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.