FC Botoșani a pierdut cu 0-2 împotriva Stelei după un meci destul de echilibrat - FOTO

FC Botoșani a pierdut cu 0-2 împotriva Stelei după un meci destul de echilibrat - FOTO

Steaua a plecat de la Botoșani cu toate cele trei puncte aflate în joc după ce a învins FC Botoşani cu scorul de 0-2.

Meciul disputat vineri, 12 august 2016, de la ora 21.00, a fost prilej de bucurie pentru botoșăneni care au epuizat toatebiletele, jucându-se cu casa închisă. Ambele goluri au fost marcate în cea de-a doua repriză, respectiv în minutul 49 prin Hamroun şi în minutul 80 prin Tănase.

Pentru acest meci, Leo Grozavu i-a aliniat în primul 11 pe: Plamen Iliev, Andrei Miron, Florin Plămadă, Victor Astafei, Gabriel Vaşvari (căpitan), Istvan Fulop, Mihai Roman, Nicolae Muşat, Alexandru Ichim, Deivydas Matulevicius, Radoslav Dimitrov.

De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf îi aruncă pe titularii: Florin Niţă, Gabriel Tamaş, Florin Tănase, Alin Toşca, Alexandru Tudorie, Adnan Aganovic, Vlad Ichim, Ovidiu Popescu, Dan Popescu, Gabriel Enache, Alexandru Bourceanu (căpitan).

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Clienţii unei mari bănci din România, vizați de o nouă metodă de fraudă. Mesajul alarmant al băncii: „Nu suntem noi. Nu cerem astfel de informații”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.