Chindia Târgovişte – FC Botoşani 1-1. Botoșănenii au salvat un punct în a doua repriză

Chindia Târgovişte – FC Botoşani 1-1. Botoșănenii au salvat un punct în a doua repriză

Chindia Târgovişte a remizat, duminică, pe teren propriu, la Ploieşti, scor 1-1 (1-0), cu FC Botoşani, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Minutul 13 s-a dovedit nefast pentru FC Botoşani, a căror apărare a cedat. Autorul golului prin care Chindia a deschis scorul, Sila, evoluase în tur tocmai la FC Botoşani. La faza din minutul 13, Sila a primit o pasă de la Florea, în interiorul careului mare, a preluat balonul şi a înscris cu un şut din colţul drept al careului mic.

Oaspeții au reușit să egaleze în minutul 53. Autorul golului, Mateus Junior, l-a învins pe Moldovan, portarul Chindiei, cu şut de la şapte metri, după o pasă foarte bună a lui Târcoveanu.
Acesta a fost ultima reușită a partidei, astfel că cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1. După această remiză, FC Botoșani face 45 de puncte și rămâne pe poziția a patra.

De cealaltă parte, Chindia suferă în continuare. Dâmbovițenii au 29 de puncte și sunt doar pe locul 11.

Stirea anterioara

Scrisoarea primită de românii din Austria | Amenzi de 600 de euro pentru cei care refuză

Stirea Urmatoare

Conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, ediția a II-a

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.