CFR Cluj are un nou antrenor - Oficial

CFR Cluj are un nou antrenor - Oficial

Telenovela numirii unui nou antrenor pe banca echipei CFR Cluj a luat sfarsit. Patronul ardelenilor, Arpad Paszkany, a anuntat, sambata seara, numele celui care il va inlocui pe Ioan Andone.

Portughezul Sergio Conceicao (37 de ani) a semnat prin fax cu CFR Cluj si va sosi in scurt timp in Romania pentru a prelua echipa. Fostul international portughez se va afla astfel la doar a doua aventura ca principal, dupa ce in ultimele 10 luni a pregatit-o pe Olhanense.

Conceicao a semnat cu CFR Cluj pe sase luni, cu optiune de prelungire. Totusi, Paszkany a tinut sa-l avertizeze inca din prima clipa ca va fi demis daca va avea rezultate. "Daca va castiga campionatul, il vom da afara. E o superstitie pe care o am. Cine ia titlul, trebuie sa plece", a spus Paszkany la Digi Sport.

CFR Cluj a ramas fara antrenor dupa ce Ioan Andone si-a dat demisia la finalul meciului cu Galatasaray. Sursa: ziare.com

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.