Cea mai bună sportivă a judeţului Botoşani în 2009 şi 2010 intenţionează să renunţe la haltere

Cea mai bună sportivă a judeţului Botoşani în 2009 şi 2010 intenţionează să renunţe la haltere

Andreea Aanei i-a anunţat pe oficialii Clubului Sportiv Botoşani că renunţă la haltere deşi şi-a revenit după o accidentare şi urma să concureze la Campionatul European de juniori unde avea şanse mari de a urca pe podium.

„Andreea ne-a anunţat că vrea să renunţe la haltere. Ea este în vacanţă în aceste zile şi ne-a spus că nu vrea să mai continue deşi urmează să concureze la Campionatul European unde are şanse mari de a obţine trei medalii. Nu ne aşteptam la o asemenea decizie. Ea a mai vrut să renunţe de câteva ori. Vom încerca să mai discutăm cu ea şi să o convingem să continue”, a spus Andrei Amos, citat de btonline.

Halterofila botoşăneană intenţionează să plece la muncă în Italia. Ea are o prietenă în Italia care se pare că a convins-o să renunţe la haltere şi să meargă la muncă.

Andreea Aanei are cele mai multe medalii cucerite pentru CS Botoşani. În ultimul an, sportiva a fost mai mult accidentată şi a ratat şansa de a-şi trece în palmares medalii la Mondiale şi Europene. Între timp, Andreea Aanei şi-a revenit din punct de vedere fizic şi urma să concureze la Campionatul European.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe carosabil

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.