Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
APEL CĂTRE BOTOȘĂNENI! O tânără de 19 ani aflată în comă are nevoie de sânge!

APEL CĂTRE BOTOȘĂNENI! O tânără de 19 ani aflată în comă are nevoie de sânge!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Familia tinerei de 19 ani din Curteşti, ajunsă în comă, după trei operaţii, este într-o situaţie disperată. Rudele Monicăi Neamţu fac apel la semeni pentru a dona sânge. După trei operaţii suferite în ultimele zile, fata a pierdut mult sânge, iar acum are nevoie de donaţii, grupa ei sanguină fiind una destul de rară, 01 pozitiv.

La prima operaţie s-a încercat întreruperea unei sarcini extrauterine. Din cauza unor hemoragii apărute post operator au urmat alte două intervenţii. Depăşiţi de situaţie, medicii de la maternitatea „Elena Doamna” au cerut transferul fetei la spitalul de urgență.

„Fac orice pentru a o salva. Şi o bucată din inimă dacă ar fi tăiată şi accepta să o taie ca să o văd înapoi cum era, cum era înainte ca cineva să-şi bată joc de ea”, a declarat Mihai Podovei, unchiul fetei, pentru Digi24.

Medicii spun că grupa de sânge pe care o are tânăra poate primi doar de la aceeaşi grupă sânge. În prezent Monica este în comă indusă, fiind internată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Ministrul Sănătăţii a ordonat o anchetă la unitatea medicală din judeţul vecin.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani