Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
AJOFM Botoşani organizează Seminarul cu tema: „Viitorul tău e în mâinile tale”! Află detalii

AJOFM Botoşani organizează Seminarul cu tema: „Viitorul tău e în mâinile tale”! Află detalii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Avand in vedere preocuparea permanenta a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, de a-şi adapta, dezvolta si promova continuu serviciile oferite tinerilor în sensul facilitării accesului acestora pe piaţa forţei de muncă,  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Botoşani organizează joi, 10 decembrie 2015, începând cu ora 13.30  - Seminarul cu tema: „Viitorul tău e în mâinile tale ! “.

Cu acest prilej sunt asteptati la sediul AJOFM Botosani din str. Colonel Tomoroveanu nr.2, elevi aflati in anii terminali de studii din licee.

Data de 10 decembrie 2015 este zi aniversară pentru Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a  structurilor sale teritoriale deoarece se împlinesc 17 ani de activitate pe piaţa forţei de muncă din Romania .

Acest eveniment îşi propune să creeze un canal de comunicare cu viitorii absolvenţi care vor afla informatii utile pentru dezvoltarea lor profesionala şi anume:
    - tendinţele pe piaţa muncii astfel încât aceştia să facă o alegere corectă în ceea ce priveşte înscrierea în învăţământul superior pentru un domeniu de activitate care să le permită o integrare rapidă după absolvirea facultăţii  
    - să urmeze un program de formare profesională în meserii solicitate de angajatori.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani