Cele mai puternice antibiotice naturale.

Cele mai puternice antibiotice naturale.

Prima linie defensiva impotriva virusilor si infectiilor este sistemul imunitar, asa ca este o idee buna sa inveti cum sa-l ajuti in mod natural.

Combinarea a 7 ingrediente antibacterien si antivirale intr-un „Master Tonic" dateaza inca din Evul Mediu. Este un super antibiotic natural care distruge toate bacteriile. De asemenea, este si un antiviral si antifugic puternic care poate creste circulatia limfei si a sangelui in corp. Este cunoscut si ca un remediu eficient in tratarea racelii si gripei dar si a Candida.

Otet din cidru de mere
Otetul din cidru de mere contine cantitati ridicate de acid acetic si acid malic precum si minerale si aminoacizi. Unele din ingredientele active ale acestui otet sunt fibre solubile in forma pectinei, vitaminei A, vitaminei B6, vitaminei C, vitaminei E, tiaminei, licopenului, niacininei, acidului pantotenic, riboflavinei si beta carotenului. De asemenea, contine minerale precum sodiu, fosfor, potasiu, calciu, fier si magneziu. Toate aceste substante puternice fac din otetul din cidru de mere un tonic puternic antiviral, antibactrerial si antifungic.

Usturoi
Usturoiul este folosit de mii de ani in tratarea unui numar semnificativ de afectiuni. Usturoiul produce alicina, substanta care ii ofera mirosul specific si il transforma intr-un aliment antibacterian si antiviral. Un studiu realizat pe 146 de adulti a aratat ca persoanele care au consumat doze ridicate de alicina timp de 12 saptamani au redus cu 64% riscul de a raci, iar in cazul in care s-au imbolnavit simptomele s-au redus cu pana la 70%.

Ghimbir
Este o radacina puternica si extrem de aromata. Mirosul specific deriva din uleiurile esentiale si din compusii fenolici din ghimbir. Printre altele, acesti compusi imbunatatesc tranzitul intestinal. Trebuie adaugat si faptul ca ghimbirul are proprietati analgezice, sedative, antiinflamatorii si antibacteriene.

Hreanul
S-a demonstrat in testele de laborator ca hreanul este un antibiotic, activ impotriva unei varietati de bacterii, iar de pe urma consumarii sale beneficiaza sinusurile, intestinele, vezica urinara si, in acelasi timp, este eficient in combaterea infectiilor pielii. Are un continut ridicat in sulf ceea ce poate contribui la proprietatile sale antibiotice. Totodata este folosit cu succes in eliminarea parazitilor intestinali. Mai trebuie adaugat ca hreanul stimuleaza functionarea sistemului imunitar, ceea ce inseamna ca ridica numarul de globule albe din sistemul circulator. Si nu in ultimul rand, este un antioxidant puternic, care ajuta la eliminarea efectelor stresului si poluarii.

Ceapa
De secole, ceapa a fost utilizata la reducerea inflamatiilor si la vindecarea infectiilor. Un compus puternic din ceapa, quercetina, este cunoscut pentru rolul important pe care il are in prevenirea cancerului. Ceapa distruge radicalii liberi ceea ce inseamna ca reduce riscul de dezvoltare a ulcerului gastric. De asemenea, fitochimicalele din ceapa imbunatatesc absorbtia de vitamina C in corp, iar acest lucru duce la imbunatatirea activitatii sistemului imunitar. Sursa: sfatulparintilor.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.