Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Organizaţia judeţeană a PSD Botoşani are o nouă conducere

Organizaţia judeţeană a PSD Botoşani are o nouă conducere

PSD Botoşani are, de astăzi 17 decembrie, o nouă conducere, după ce funcţia de preşedinte a rămas liberă ca urmare a retragerii lui Andrei Dolineaschi, care ocupă acum o funcţie de conducere în structura centrală a partidului.

Biroul Politic Naţional al PSD a decis ca preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PSD să fie Ovidiu Portariuc, care până acum a ocupat funcţia de preşedinte executiv.

„Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Vreau să îi mulțumesc lui Andrei Dolineaschi pentru ce a făcut până în prezent ca președinte al organizației. Rămâne colegul și prietenul nostru și bineînteles vicepreședinte la nivel național. Voi face echipă cu d-na senator Doina Federovici în funcția de președinte executiv cu care mă înțeleg foarte bine deși de-a lungul timpului am mai avut și puncte de vedere diferite. Asta arată că PSD e un partid viu, democratic”, a declarat noul președinte al PSD Botoșani.

Portariuc va face echipă cu senatorul Doina Federovici, care a fost numită pe funcţia de preşedinte executiv al filialei locale.

„Un bun membru PSD își poate face datoria față de partidul său indiferent de funcția pe care o ocupă în organizație. Cred, de asemenea, că e un lucru bun pentru organizația noastră că a avut cel puțin două opțiuni pentru funcția de președinte, după retragerea lui Andrei Dolineaschi. Asta ne arată că PSD Botoșani dispune de resurse și este o organizație sănătoasă. Cel mai important e că lucrurile s-au clarificat și putem să ne organizăm, conform noilor numiri. Acum, fiecare știe care îi sunt atribuțiile și putem acționa cu toate motoarele, în aceeași direcție.Voi face echipă cu Ovidiu Portariuc, pentur că sunt convinsă că și el ar fi făcut același lucru în locul meu. Urmează un an electoral, deci trebuie să strângem rândurile și să fim uniți. Totodată vreau să îi mulțumesc și fostului președinte, Andrei Dolineaschi. Sub conducerea lui, organizația s-a consolidat, am obținut mulți bani pentru Botoșani și nu am pierdut nicio competiție electorală. Nu e deloc puțin și îmi doresc ca noua conducere să mențină ștacheta la acest nivel", a declarat senatorul Doina Federovici.

Obiectivul noii structuri de conducere este de câștigare a alegerilor de anul viitor, atât cele locale cât și cele parlamentare. De asemenea, noii președinți își propun o reformare a formațiunii politice, având în vedere că deja majoritatea liderilor din vechea gardă au fost înlocuiți.

În cursul zilei de vineri, 18 decembrie va fi convocat un Birou Politic Județean pentru realizarea unui bilanț anual dar și pentru stabilirea obiectivelor pe anul viitor.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani