Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Demisie la vârful PSD Dorohoi

Demisie la vârful PSD Dorohoi

Directorul Cancelariei Prefectului, dorohoianul Dorin Birta, s-a autosuspendat astăzi din funcţia politică deţinută în PSD şi anume cea de vicepreşedinte al organizaţiei municipale Dorohoi şi şi-a dat demisia din funcţia de consilier local.

Întrebat de reporterul Realitatea Dorohoiană dacă poate să confirme aceste informaţii, Dorin Birta a spus: „Dat fiind faptul că am fost numit director al cancelariei prefectului, este un lucru normal să mă suspend din toate funcțiile politice pe care le dețin. Conform protocolului și al legislației, în cursul zilei de astăzi, m-am suspendat din toate funcțiile politice și am demisionat din funcția de consilier local al municipiului Dorohoi.”, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, noul director al Cancelariei Prefectului, Dorin Birta.

Locul său în Consiliul Local va fi ocupat de un tânăr din PSD, Alin Toma, următorul de pe lista de supleanţi cu care USL a câştigat alegerile la Dorohoi în 2012. Luarea la cunoştinţă de către consilieri despre demisia lui Dorin Birta şi validarea noului consilier local va avea loc, cel mai probabil, în şedinţa ordinară de Consiliu Local din această lună care se va desfăşura joi, 29 octombrie.

Reamintim că pe data de 1 octombrie, Dorin Birta a fost numit prin Ordin al Prefectului în funcţia de director al Cancelariei Prefectului, el înlocuind-o pe Viorica Afrăsinei care s-a pensionat.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani