Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ziua de 22 martie se încheie cu trei decese cauzate de coronavirus în România

Ziua de 22 martie se încheie cu trei decese cauzate de coronavirus în România

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Ziua de 22 martie 2020, a început cu primul deces în România al unui pacient infectat cu coronavirus. Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Al doilea pacient care a decedat era în vârstă de 74 de ani și era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Cel de-al treilea deces cauzat de coronavirus în România s-a înregistrat în această seară. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani