Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Zi decisivă în procesul anului: Astăzi se dă sentinţa pentru cei şapte violatori din Vaslui

Zi decisivă în procesul anului: Astăzi se dă sentinţa pentru cei şapte violatori din Vaslui

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Cei şapte violatori din Vaslui vor primi luni, la ora 14.00, sentinţa în cazul care a scandalizat România. Între timp, au apărut detalii incredibile din anchetă. Cei şapte tineri au fost înfundaţi de un prieten care a fost martor la viol, dar a refuzat să întreţină relaţii intime cu fata, informează România TV.

UPDATE: Chiar dacă pronunţarea s-a anunţat pentru ora 14:00, în faţa Judecătoriei Vaslui s-au adunat deja zeci de vasluieni, curioşi să afle ce sentinţa vor primi cei şapte tineri din Valeni, acuzaţi de viol şi lipsire de libertate. Emoţii azi şi pentru violatori, care îşi asteaptă sentinţa, dar si pentru victima, care tot azi susţine prima proba a Bacalaureatului din toamnă, proba orală la limba şi literatura română.

Zi de foc pentru cei şapte violatori. La ora 14.00 ei vor afla sentinţa. Este foarte posibil ca cei şapte indivizi să fie ridicaţi de poliţişti, dacă instanţa va ţine cont de propunerea procurorului de caz care a solicitat arestare de îndată a celor şapte violatori.

De asemenea, procurorul a cerut pentru ei pedeapsa maximă, şi anume 12 ani de închisoare pentru viol în grup, în formă agravantă, la care se adaugă o treime din pedeapsa prevăzută pentru lipsire de libertate, adică o treime din şapte ani.

Cei şapte tineri au fost înfundaţi de un prieten care a fost martor la orgie, dar nu a participat. Acesta le-a povestit anchetatorilor în faza de cercetare penală că el a stat lângă maşină şi a vorbit la telefon, a refuzat să participe la viol, dar a văzut tot.

El spune că fapta a fost premeditată, pentru că cel care a luat-o cu maşina i-a sunat încă din cursul zilei pe prietenii săi şi i-a invitat spre seară la orgie.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani