Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un bărbat a găsit 2 carduri pe jos și a mers să scoată banii de pe ele. Ce a pățit

Un bărbat a găsit 2 carduri pe jos și a mers să scoată banii de pe ele. Ce a pățit

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un bărbat de 30 de ani din municipiul Satu Mare este cercetat penal de către poliţişti după ce ar fi vrut să scoată bani de pe două carduri pe care le-a găsit, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

„La data de 15 octombrie a.c., patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare a depistat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, care avea asupra sa două carduri bancare emise pe numele altei persoane. Astfel, continuând cercetările, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au stabilit faptul că, la data de 2 octombrie a.c., bărbatul mai sus menţionat ar fi găsit pe jos, în municipiul Satu Mare, două carduri emise pe numele altei persoane, pe care ar fi încercat să le folosească în scopul de a retrage numerar şi pe care nu le-a predat poliţiei în termenul prevăzut de lege”, a precizat sursa citată.

Bărbatul este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, accesul ilegal la un sistem informatic şi tentativă al efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Sursa: stirileprotv.ro

Etichete: , , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani