Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedii cumplite cu miri şi mirese care s-au petrecut în ultimele zile în România

Tragedii cumplite cu miri şi mirese care s-au petrecut în ultimele zile în România

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un tânăr de 24 de ani care se relaxa la mare cu viitoarea soţie şi familia a murit înecat în dreptul plajei prezidenţiale din Neptun. Deşi marea era extrem de agitată, iar steagul roşu era arborat, bărbatul împreună cu unchiul lui de 50 de ani au decis să intre în apă.

Ana Maria Irimiea avea 19 ani, iar duminica trecută a trăit cea mai frumosă zi din viaţa ei. S-a căsătorit cu alesul inimii şi au petrecut alături de zeci de oameni. Bucuria unei noi vieţi a durat doar 2 zile, când proaspătul mire, in vârstă de 26 de ani, a aţipit la volan, a intrat pe contrasens şi s-a izbit cu putere de gardul unei case. Amândoi au fost duşi la spital cu răni grave, din păcate însă, Ana Maria s-a stins sub privirile neputincioase ale medicilor. Soţul ei a intrat în şoc când a aflat vestea.

Potrivit România TV, la un pas de tragedie au fost şi doi tineri căsătoriţi din Suceava. Mirele şi mireasa se întorceau de la propria nuntă când mirele a adormit la volan şi a intrat violent cu maşina într-un gard.

În Braşov, doi tineri motociclişti au murit după ce au fost loviţi de o maşină de teren. Unul din ei urma să se căsătorească în acest weekend.

Iar în Arad, o miresă a fost bagată în spital chiar în ziua nunţii. Tânăra se întorcea de la coafor unde fusese să se aranjeze pentru nuntă împreună cu prietena ei. Ca să ajungă mai repede acasă, au luat un taxi, care a fost lovit de o maşină de teren condusă de un om de afaceri.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani