Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sunt 10 posturi libere la un Consiliul județean și nimeni nu le vrea. Motivul...

Sunt 10 posturi libere la un Consiliul județean și nimeni nu le vrea. Motivul...

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Consiliul Judeţean Mureş duce lipsă de personal. S-au organizat concursuri pentru ocuparea a zece posturi vacante, însă nu s-a înscris nimeni.

Deşi rata şomajului este încă mare în Mureş, salariile oferite sunt mult prea mici pentru a trezi interesul celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Zece posturi sunt vacante în noul departament înfiinţat în cadrul Consiliului Judeţean: Serviciului Administrativ - Intervenţii. După ce nicio firmă nu a vrut să se ocupe de întreţinerea drumurilor, şefii Consiliului Judetean au decis să-şi creeze propriul serviciu.

Au găsit sediul şi sumele necesare pentru salarii şi cumpărarea de utilaje, dar nu găsesc angajaţi.

„Avem acest Serviciu de Intervenţii, dar avem şi alte funcţii vacante în Consiliul Judeţean. În total vreo 20, unde am organizat deja de câte două-trei ori deja pe tot parcursul anului 2015 concursuri şi nu se prezintă nimeni, pentru că un muncitor, spre exemplu, ar avea un salariu de 600-700 de lei, un debuntant pentru alte posturi cu studii superioare, undeva la 800-900 de lei”, a declarat preşedintele CJ Mureş, Ciprian Dobre, potrivit Stiri.Tvr.ro.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani