Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Activitate inedită la Școala „Grigore Antipa” Botoșani - Comunicarea prin intermediul reclamei - FOTO

Activitate inedită la Școala „Grigore Antipa” Botoșani - Comunicarea prin intermediul reclamei - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Luni, 23 noiembrie 2015, elevii din clasele a V-a A și a V-a B de la Școala Gimnazială „Grigore Antipa” au organizat o activitate deosebită, prin care și-au demonstrat creativitatea și îndemânarea.

Cu o oră înainte, aceștia au studiat la limba română reclama ca text nonliterar. Li s-a solicitat apoi să realizeze acasă câte un poster prin care să facă reclamă unui produs existent deja pe piață sau care să reprezinte rodul imaginației lor.

A doua zi, fiecare elev a prezentat posterul în cadrul orei de limba română și și-a argumentat opțiunea, evidențiind avantajele respectivului produs. Posterele copiilor s-au caracterizat prin diversitate, aceștia realizând reclame atractive la prăjituri, sucuri naturale, produse cosmetice, supermarketuri, magazine de piese auto. Impresionant a fost faptul că unii copii au făcut reclamă la fructe, încercând să le arate colegilor ce beneficii au acestea pentru sănătate.

Un copil a realizat un poster interesant referitor la animalele aflate în pericol de dispariție și necesitatea protejării acestora.

În general, pe elevi i-a motivat faptul că au primit un feedback pozitiv de la colegi, au fost aplaudați, apreciați și încurajați să mai realizeze și pe viitor astfel de activități. Profesor Răileanu Oana Elena

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani