Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O femeie și copilul ei au murit la maternitatea din Rădăuți. Soțul a auzit la telefon cum își dă sfârșitul

O femeie și copilul ei au murit la maternitatea din Rădăuți. Soțul a auzit la telefon cum își dă sfârșitul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

O femeie din Suceava și copilul ei au murit la maternitatea din Rădăuți. Femeia a născut un copil mort, iar la scurt timp a decedat și ea, din cauze deocamdată inexplicabile. Femeia și-a sunat soțul de pe masa de operație și i-a spus că simte că sfârșitul îi este aproape. Apoi, convorbirea s-a întrerupt.

Femeia din Suceava, din comuna Vicovu de Sus, a ajuns sâmbătă la spitalul din Rădăuți pentru a-și aduce pe lume copilul. Maria Petraș a ajuns vineri la maternitate cu ușoare dureri, sarcina fiind la termen. Medicii i-au administrat o injecție pentru dilatație, iar după 4 ore a fost trimisă acasă, relatează stiridinbucovina.ro.

Gravida a ajuns din nou la spital în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Dimineața, în jurul orei 10.00, Maria Pătraș și-a sunat soțul și i-a spus că a născut dar copilul este mort și ea se simte foarte rău.

Bărbatul a întrebat-o ce spun medicii. „Toți sunt pe lângă mine dar simt că am să mor”, i-a răspuns soția, după care convorbirea s-a întrerupt. În zadar a sunat apoi bărbatul, căci nimeni nu a mai răspuns.

Omul a plecat repede la spital iar acolo a aflat că și soția a murit, nu numai pruncul. Luni se va efectua necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului mamei și al copilului. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani