Trimite stirea ta ! ani.ro
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lidl își pregătește clienții pentru Electric Castle, cu noua colecție de haine, dedicată festivalului - FOTO

Lidl își pregătește clienții pentru Electric Castle, cu noua colecție de haine, dedicată festivalului - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Lidl prezintă Electric Castle 2017 și oferă tuturor participanților experiențe noi în cadrul Lidl's Electric Kingdom. Iar de joi, 15 iunie, iubitorii de muzică bună își vor putea pregătiținuta pentru festival, cu noua colecție dedicată, disponibilă în toate magazinele Lidl din țară.

Lidl`s Electric Kingdom: We are the people that stay up all night
Pentru cea de-a cincea ediție Electric Castle, Lidl a pregătit un ospăț de zile mari, cu nopți lungi de petrecere și cu surprize regeștipe domeniul Castelului Bánffy.Lidl`s Electric Kingdomîși va surprinde vizitatorii cu o experiență culinară delicioasă în #RoyalFoodCourt sau în zona #RoyalGrill, unde participanții la festival se vor putea bucura de un grătar gustos. Totodată, aceștiase vor putea relaxa în#RoyalGarden, un spațiu cu muzică și sucuri naturale.În plus, vor putea găsi produse la cel mai bun raport calitate preț, în#RoyalMarket, magazinul Lidl construit special pentru festival.

Lidl prezintă colecția EC
Pentru a-și pregăti clienții de festival,din 15 iunie,Lidl aduce Săptămâna Electrică în toate magazinele din țară. Tricourile Electric Castle (11.99 lei) sunt inscripționatecu mesaje tematice, care surprind spiritul festivalului: „Electric Drama Queen”, „Her King” și „His Queen”sau„King Sized Party”. Și pantalonii scurți (16.99 lei),bermudele (24.99 lei),șapca(29.99 lei)și sacoșa (9.99 lei)din colecțiesunt personalizate cu câte o emblemă reprezentativăpentru #ElectricCastle.

Săptămâna Electrică trimite clienții Lidl la festival
Cu produsele Lidl din colecția Electric Castle, clienții pot câștiga una din cele 25 de invitații duble General Pass la Electric Castle. Tot ce trebuie să facă este să achiziționeze cel puțin un produs din colecțiavestimentară dedicată și să înscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro/electrickingdom, în perioada 15 – 25 iunie 2017. Mai multe detalii și regulamentul campaniei sunt disponibile pe surprize.lidl.ro/electrickingdom.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani