Horoscopul lunii octombrie: Gemenii își schimbă viața în bine, Balanțele se focalizează pe siguranța financiară

Horoscopul lunii octombrie: Gemenii își schimbă viața în bine, Balanțele se focalizează pe siguranța financiară

Horoscop octombrie Berbec
Berbecul se bucură de o stare de sănătate tot mai buna sau, daca este cazul, se reface rapid după o boală, o afecțiune. Ispitit de țări și culturi străine, are șansa de a vizita un loc pe care nu l-a mai văzut niciodată, unul cu totul nou ori chiar exotic. Este unul din cele mai propice timpuri ale anului pentru a-și lua o vacanță. Viața sa sentimentala este reîmprospătată de noi împrejurări, incitante, în care este purtat alături de persoana iubită. Daca este singur, poate fi prins în mrejele iubirii de o persoană specială, provenită dintr-o zona geografică îndepărtată.

Horoscop octombrie Taur
Taurul reușește să păstreze un echilibru stabil  intre optimism și realism, și află noi modalități de a-și crea o mai mare libertate, fară a-i prejudicia pe alții. Este mobilizat să învețe cât mai mult despre existență, lume, și poate fi avantajat în acest sens de un voiaj într-o altă țară. Are abilitatea de a lăsa o impresie pozitiva asupra celorlalți, a-și înălța prestigiul în societate. Este interesat să-și optimizeze legăturile cu persoane din cadrul parteneriatelor sale, mai ales că poate avea nevoie de sprijinul lor.

Horoscop octombrie Gemeni
Nativii din Gemeni explorează în profunzime sinele lor și pe cel al altora, își întăresc legăturile emoționale cu cei care le sunt aproape, și sunt călăuziți să-și schimbe viața în bine. Renunță la tot ce nu le merge cum trebuie în existență și se focalizează pe urmărirea filosofiei, credințelor proprii. Conștientizează într-un mai mare grad regulile jocului social și se încadrează în el tot mai lesne. Țin cu tot dinadinsul să-și perfecționeze abilitățile, să-și impună o organizare mai strictă în orice întreprind. Pot călători fară vreo programare prealabilă, înfiripandu-și contacte cu oameni din străinătate din motive profesionale sau de afaceri.

Horoscop octombrie Rac
În horoscopul Racului se întrezărește o revitalizare a parteneriatelor din toate zonele existenței sale,  încetarea luptelor sale cu alții pentru dominare. Cu toate astea, este necesar să lucreze în continuare asupra relațiilor sale de asociere, transformându-și modul de abordare al lor. Își cunoaște exact inamicii și știe cum să le contracareze acțiunile răuvoitoare. Recunoaște valorile oamenilor din jurul său și le prețuiește, își conștientizează punctele forte ale personalității sale și nu mai ezită să facă apel la ele ori de cate ori este nevoie. Totodată, creativitatea i se eliberează din constrângeri, piedici, și îl favorizează în întreprinderile sale majore.

Horoscop octombrie Leu
Leul nu mai stă pe gânduri în otpimizarea tonusului său fizic și psihic, și se orientează spre un stil de viață cât mai sănătos. Simte nevoia să se dedice unei activități creative, poate artistice. Dacă are copii, își exprimă creativitatea în interacțiunea cu aceștia, și poate petrece mult timp de calitate, distractiv, împreună cu ei. Se evidențiază prin generozitatea și bunăvoința sa de pe arena publică. Depășește o stare de derută, nedumerire în integrarea să sociala, și comunică din ce în ce mai bine, mai fertil, cu cei din preajma sa. Se concentrează pe relațiile cu persoanele apropiate, de care-l leagă asocieri personale, sociale și profesionale.

Horoscop octombrie Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioarei sunt cutreierați de efluvii creative îmbelșugate, care le făgăduiesc împliniri de excepție daca sunt îndreptate către un domeniu care îi pasionează. Unele probleme de comunicare cu familia sunt soluționate, așa că au prilejul să fie satisfăcuți de considerația, gratitudinea reciprocă care se instalează în viața familială. Își dinamizează, într-un mod benefic, energia și se pot dedica unei purificări a organismului lor printr-o dietă naturistă. Sunt încrezători în sistemul lor de valori și în abilitățile lor.

Horoscop octombrie Balanță
Balanța pune capăt unor contradicții cu membri ai familiei, se reîmpacă cu aceștia, își stăpânește bine emoțiile și profită de o imagine personala îmbunătățită, ce-i înlesnește calea spre popularitate, și chiar către o poziție de lider. Poate pleca în călătorii scurte ținând de activități sociale, profesionale sau relaxare, și își afirmă cu brio creativitatea. Viața sa amoroasă tinde să se stabilizeze și să fie marcată de mai multă responsabilitate. Daca este singură, poate să-și închege o idilă cu o persoană mai matură (nu neapărat și mai vârstnică) ori cu una cu care a avut mai demult o relație de dragoste. Se focalizează cu succes spre siguranța financiară, și are ambiția de a acumula cât mai multe posesiuni, însă, spre finalul lunii, se poate aventura în afaceri imprudente.

Horoscop octombrie Scorpion
Nativii din Scorpion nu se mai lasă în voia unor capricii păguboase în interacțiunea cu ceilalți, își controlează mai atent gândurile și cuvintele, au capacitatea să-și extindă cercul de cunoștiințe utile, să obțină avantaje prin prezența lor de spirit, încrederea în ei însiși și natura lor întreprinzătoare. Sunt satisfăcuți, în special, de libertatea de a face tot ce își doresc. Sunt motivați să-și mărească securitatea financiară, fac față cu ușurință obligațiilor domestice, și evită, cu diplomație, orice conflict dintre planul profesional și cel familial. Sunt fericiți acasă, și pot lua o decizie majoră legată de o proprietate. Au oportunitatea să se evidențieze într-o activitate asociată cu arta. Au ocazia să se lanseze în diverse parteneriate financiare, dar este nevoie să-și supravegheze cu strictețe cheltuielile. Sunt atrași de o viață sentimentală senzuală și confortabilă, alături de cineva care le cunoaște foarte bine preferințele și nevoile. 

Horoscop octombrie Săgetător
În horoscopul Săgetătorului se remarcă atitudinea sa încrezătoare în valorile sale si ocazia de a se descătușa de unele probleme financiare, mai cu seamă daca își asuma o perspectivă pozitivă în tratarea lor. Are abilitatea de a ști cum să facă o primă impresie buna, să-și armonizeze conexiunile cu cei din preajma sa. Are la dispoziție o perioadă de relansare a legăturilor sale de amiciție, mai ales că își dă seama care îi sunt adevărații prieteni. Este interesat să-și lărgească orizontul cunoașterii, să învețe asiduu, să se perfecționeze în domeniul său profesinal, să evolueze vizibil în viață. Se bucură de o stare de sănătate mai buna, este apreciat pentru generozitatea sa.

Horoscop octombrie Capricorn
În cazul Capricornului, se evidențiază prilejul de a-și mări independența, a-și lua viața în propriile sale mâini, a-și regăsi forța lăuntrică, a trece printr-o perioadă de transformare benefică, cu condiția de a-și ține în frâu izbucnirile bruște de mânie, irascibilitate. Este dispus să treacă printr-un proces de reevaluare, punere la încercare a propriei ființe, ceea ce îi poate reinvigora încrederea în sine însuși. Se poate dezbăra, în același timp, de simțământul că nu este îndeajuns de îndrăgit și apreciat. Străbătut de o intensă imaginație și conștientizare intuitiva a esenței oamenilor și universului, îi înțelege pe alții la nivel spiritual și este dornic să le dea o mână de ajutor.

Horoscop octombrie Vărsător
Vărsătorul are înainte o perioadă de profundă de limpezire și purificare spirituala după eliberarea de balastul unor aspecte subconștiente asociate cu trecutul său, cu amintiri ce i-au marcat negativ existența. Scapă, de altfel, de posibile simțăminte de depresie și pesimism, se redefinește, este însuflețit de dorința de a da tot ce are mai bun din el, își dă seama că eforturile sale depuse până acum, și pe mai departe, îi rezervă împliniri numai dacă își păstrează perseverența. Jupiter îl sprijină să intre într-o forma fizică și mentala excelentă, îi înlesnește câștigarea stimei celor din jurul său.

Horoscop octombrie Pești
Cei născuți în Pesti sunt satisfăcuți de încetarea dezbinărilor, vrajbelor cu amicii lor, care fac loc unei atmosfere de colaborare și înțelegere, mai ales că își regăsesc interesele, punctele de vedere comune. Au posibilitatea să finalizeze tot ce au amânat până în prezent și, astfel, să se pregătească o nouă fază, ambițioasă, a evoluției lor. Pot progresa considerabil spre transpunerea în realitate a idealurilor lor dacă se leapădă de o atitudine obsesivă în privința acestora. În sfera profesionala, au capacitatea să atragă de partea lor persoane și circumstanțe care le sunt de ajutor, iar comportamentul lor cordial le facilitează o cooperare financiară. Au noroc la bani și pot fi înclinați să-și aloce o parte din venituri unor acțiuni umanitare.

Stirea anterioara

Fructele sunt alimentul cel mai important, cât de sănătos e să le mâncăm pe stomacul gol

Stirea Urmatoare

Zilele Municipiului Dorohoi 2022: Zâmbete, aplauze și distracție la recitalul tânărului Yny Sebi - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.