Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2018

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9 – 15 iulie 2018

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Citește horoscopul pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 9 – 15 iulie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Berbec
În această săptămână te simți pregătită pentru a găsi răspunsuri la o serie de întrebări din plan personal. Deși evenimentele care au loc nu reușesc să îți ofere o ancoră pentru echilibru, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Emoțiile negative ajung să fie toxice doar în momentul în care alegi să le interiorizezi și să le integrezi în viața ta de zi cu zi.

Taur:
În zilele care urmează vei fi nevoită să faci față presiunilor sociale și emoționale care par să vină din toate direcțiile. Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. În plan emoțional, spre zilele de joi și vineri, o să trăiești câteva dezamăgiri care te vor răni destul de mult. Într-adevăr, ai nevoie de un nou sens dat relației personale.

Gemeni:
Pentru tine revine în prim plan necesitatea de a te detașa de ”prietenii toxici”. Deși din punct de vedere rațional știi că nu îți fac bine, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi pentru a n oară să rămâi în viața lor. Poate este vorba de fapt de acel statut pe care aceștia ți-l oferă, indiferent că este vorba de unul social sau emoțional. Trăiești o perioadă dificilă, tensionată. Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri.

Rac:
În timp ce toată lumea pare să acționeze disperat în ceea ce privește cariera, la tine orice pas este calculat. Nu îți asumi riscuri. Iubești ceea ce faci și acest lucru te ajută să iei decizii înțelepte, chiar dacă o situație anume nu îți oferă prea multe posibilități. În viața personală ai destul de multe tabieturi care te ajută să scapi de stresul cotidian. O ”curățare emoțională” zilnică este un bun aliat atunci când vine vorba de vitalitate și sănătate psihică.

Leu:
Firea ta defensivă ajunge, de cele mai multe ori, să creeze în jurul tău doar relații bazate pe co-dependență. Nu ești deschisă la ideea de colaborare mutuală. Lucrurile trebuie să ia întotdeauna forma pe care ți-o dorești. În această săptămână vei întâmpina destul de multe dificultăți în ceea ce privește activitatea de la birou. Din păcate, anumite proiecte trebuie să se finalizeze mai devreme decât era stabilit și această cerință va dezorganiza întreaga activitate din departament.

Fecioară:
Te judeci prea dur și o faci chiar dacă scoți tot ceea ce este mai bun din situațiile prin care treci. Neîncrederea în sine încă reușește să îți încețoșeze alegerile, atât în plan profesional, cât și personal. Lucrurile superficiale sunt cele care îți atrag întotdeauna atenția. Nu lași loc de compromis atunci când vine vorba de propriul ego. Tot ceea ce se întâmplă trebuie să graviteze în jurul tău. Fiecare dintre noi are un bagaj emoțional pe care îl cară zi de zi.

Balanță:
Nicio relație romantică nu este perfectă. Idealul pe care îl cauți în acest sector al vieții ajunge să se întoarcă împotriva ta. Din păcate, nu reușești să găsești pe nimeni care să se încadreze în profilul pe care tu l-ai proiectat în cel mai mic detaliu. Presupunerile pe care le faci în raport cu anumite aspecte se dovedesc a fi greșite. Chiar și atunci când intuiția îți spune că nu te înșeli, este important să rămâi rezervată și să acționezi pragmatic.

Scorpion:
Pentru a rămâne mereu în frunte presupune multă autodisciplină și creionarea în detalii a obiectivelor pe care le ai. Chiar dacă se întâmplă ca anumite evenimente de care ai parte să îți inducă un sentiment de nesiguranță, nu trebuie să te lași ghidată de el. În ceea ce privește starea de sănătate, este important să faci unele schimbări definitive. Tabieturile alimentare nesănătoase și lipsa de mișcare au efecte nocive asupra ta.

Săgetător:
De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Este important să îţi menţii motivația la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Ești o fire perfecționistă, dar acest lucru nu îți garantează succesul dacă pierzi din vedere alte detalii importante. În plan personal este posibil să fii supusă la un test de către partener. Poate ceea ce ai tu să îi oferi din punct de vedere emoțional nu este suficient pentru el.

Capricorn:
Nimic din ceea ce se întâmplă la birou în zilele următoare nu reuşeşte să te dezechilibreze. Ai în minte obiecte fixe și bine definite și nimic nu îți va sta în cale pentru a le îndeplini. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Investești mai mult decât ai făcut-o vreodată în tot ceea ce îți poate aduce echilibru, indiferent că este vorba despre tabieturi alimentare, mișcare în aer liber, citit, consumarea de ceaiuri naturiste, etc.

Vărsător:
Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în zilele care urmează, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Această nouă săptămână aduce schimbări semnificative în viața ta. Reușești să finalizezi un proiect de suflet, te apuci din nou de alergat, renunți la o parte din lucrurile care te încărcau negativ. Pentru tine, totul ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte. Chiar și atunci când armonia se întoarce în viața ta, tu mai găsești o sursă de agitație.

Pești:
În zilele care urmează este important să îți definești strict valorile morale. Vei fi pusă în postura de a face alegeri care îți vor afecta echilibrul interior, însă este important să știi dacă ești pregătită să îți asumi ceea ce va urma. Energia lui Saturn pare că va aduce destul de multă dezorganizare în viața ta, situație cu care nu ești prea obișnuită. Este posibil să ai nevoie de noi repere emoționale pentru a te redresa. Sursa: elle.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani