Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscop săptămânal, 8 - 14 octombrie. Gemenii se confruntă cu unele probleme financiare

Horoscop săptămânal, 8 - 14 octombrie. Gemenii se confruntă cu unele probleme financiare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Berbec
O să ai parte de o surpriză din partea partenerului de viaţă. De asemenea, petreceţi mult timp împreună şi reuşiţi să descoperiţi tot mai multe lucruri despre voi şi despre lucrurile pe care vi le doriţi pentru viitor. Vă apropiaţi tot mai mult.

Taur
Este momentul să iei o decizie importantă în ceea ce priveşte cariera pe care vrei să o urmezi. De asemenea, începi să te gândeşti mai serios la viitor şi încerci să îţi faci un plan clar. Reuşeşti să-ţi faci ordine în gânduri.

Gemeni
Te confrunţi cu unele probleme financiare, motiv pentru care nu ştii dacă încă un loc de muncă ar fi o idee bună sau ar aduce doar extenuare. Cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci este să-ţi gestionezi mai bine banii şi să nu te arunci la cheltuieli fără sens.

Rac
Intri în contact cu un prieten vechi care te va motiva să te reîntorci la un proiect mai vechi, pe care l-ai abandonat din lipsă de încredere în propria persoană. Conversaţiile pe care le ai cu acesta te ajută să îţi recapeţi încrederea în propria persoană.

Leu
Începe o perioadă mult mai fericită din viaţa ta. Situaţia financiară începe să se îmbunătăţească, iar în ceea ce priveşte cariera, începi să faci paşi concreţi spre ceea ce îţi doreşti. De asemenea, viaţa de cuplu este exact cum ţi-o doreşti.

Fecioară
Este posibil să apară unele conflicte la locul de muncă. Orgoliul nu prea îţi permite să acorzi atenţie şi părerilor celor din jurul tău, însă este recomandat să faci un efort. Lucrurile ar merge mult mai repede, dacă ai fi mai dispus să lucrezi în echipă.

Balanţă
Încerci să faci unele îmbunătăţiri în ceea ce priveşte propria persoană. Vrei să ajungi să te cunoşti mai bine şi, în plus, să faci unele schimbări semnificative în ceea ce priveşte stilul de viaţă: o alimentaţie mai sănătoasă şi mai multă activitate fizică.

Scorpion
Ajungi să primeşti o sumă de bani importantă din partea familie. Este indicat să analizezi bine ce vrei să faci, înainte să începi să arunci cu bani în stânga şi în dreapta. Foloseşte banii primiţi în mod înţelept şi cere sfaturi din partea familiei.

Săgetător
Munceşti mult prea mult, iar extenuarea vine din urmă. Astfel, este important să acorzi mai multă atenţie în ceea ce priveşte viaţa personală. Încearcă să petreci mai mult timp cu familia, pentru a putea să-ţi încarci bateriile.

Capricorn
Ai obiceiul de a lăsa rezolvarea problemelor pentru altă dată, cât şi tendinţa de a ignora responsabilităţile, însă, acum, toate te-au ajuns din urmă. Va fi o săptămână aglomerată, însă, cu puţin efort, o să îi faci faţă.

Vărsător
Eşti într-o perioadă foarte creativă a vieţii tale, iar în această săptămână creativitatea ajunge la un alt nivel. Astfel, este momentul perfect să te ocupi de un proiect de viitor. Pe de altă parte, este nevoie să iei o decizie importantă.

Peşti
Programul zilnic se aglomerează din ce în ce mai mult, aşa că cea mai bună ideea ar fi să renunţi la unele lucruri. Nu e nevoie să petreci atât de mult timp la locul de muncă şi ar trebui să iei o pauză de la a-ţi asuma responsabilitatea pentru problemele altora.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani