Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
După aproape un an de închisoare, Dan Voiculescu a primit o veste uriaşă! Cum a reacţionat imediat Antena 3

După aproape un an de închisoare, Dan Voiculescu a primit o veste uriaşă! Cum a reacţionat imediat Antena 3

Categorie : National

După aproape un an de stat în închisoare, Dan Voiculescu a primit o veste neaşteptată. Totul a pornit de la DNA, iar jurnaliştii Antena 3 au fost primii care au reacţionat. „Veţi vedea ce o să apară zilele următoare”,  a comentat Radu Tudor în direct, dezvăluind practic planul pus la punct de trustul media al lui Voiculescu pentru a gestiona situaţia.

Deşi faptele pentru care procurorul Eva a fost reţinut nu au nicio legătură cu Dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare, realizatorii Antena 3 încearcă să inducă ideea că patronul a fost ''condamnat degeaba'', scrie reportervirtual.ro.

„Aş îndrăzni să mă adresez personal procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Dacă în mandatul domniei sale am aflat că procurorul Emilian Eva este un infractor notoriu, şi veţi vedea ce o să apară zilele următoare despre acest individ şi despre familia lui, ce reţea de crimă organizată a putut să patroneze la Iaşi. Dacă şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi, a putut demonstra, prin instituţia ei că acest individ este un infractor, are obligaţia morală şi legală să ceară procurorului general al României un recurs în interesul legii în dosarul Telepatia.  Dacă este atât de morală şi de legală şi de competentă precât pretinde, dacă domnia sa ne demonstrează că un procuror este infractor şi a făcut un rechizitoriu abuziv, este tot datoria ei, pentru a ajunge în sfârşit la dreptate şi la linişte şi la adevăr, să recunoască faptul că rechizitoriul din „Telepatia” a fost făcut prin aceleaşi metode infracţionale (…) Dacă vor să regăsim liniştea acestei societăţi, Laura Kovesi, Tiberiu Niţu, poate şi ministrul Justiţiei sunt datori moral şi profesional să refacă acest dosar. Să recunoască că aceşti oameni stau nevinovaţi în puşcărie, că au avut parte de un procuror infractor şi să fie eliberaţi acei oameni şi să urmeze un proces corect”, a declarat Radu Tudor. Sursa: gandul.info

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani