Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Covor asfaltic pe drumul Botoşani – Dorohoi – Darabani. VEZI când vor începe lucrările!

Covor asfaltic pe drumul Botoşani – Dorohoi – Darabani. VEZI când vor începe lucrările!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a alocat bani pentru turnarea unui covor asfaltic pe drumul Botoşani – Dorohoi. De asemenea, sunt şanse mari ca lucrările să fie realizate şi pe tronsonul Dorohoi – Darabani.

Dorin Alexandrescu, primarul municipului Dorohoi, a declarat că a avut discuţii cu directorii CNADNR iar aceştia i-au spus că de săptămâna viitoare încep lucrările la drumul Botoşani – Dorohoi, în cazul în care temperatura va permite turnarea covorului asfaltic.

„Am vorbit cu domnul ministru şi cu domnii de la CNADNR cu privire la realzarea unui covor asfaltic pe drumul Botoşani – Dorohoi. Mi-au spus că s-au semnat contractele iar dacă timpul va permite, de săptămâna viitoare încep lucrările. Se pare că sunt şanse să înceapă lucrările şi pe drumul Dorohoi – Darabani. În plus, am discutat cu privire la modernizarea drumului Suceava – Dorohoi astfel încât Dorohoiu să fie legat de aeroport. Este un drum de 47 kilometri”, a declarat pentru btonline.ro, Dorin Alexandrescu.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani