Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Christian Sabbagh, atacat brutal cu toporul! „Au vrut să ne omoare”

Christian Sabbagh, atacat brutal cu toporul! „Au vrut să ne omoare”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Christian Sabbagh si echipa lui au fost atacati, joi seara, cu furci si topoare, de un grup de rromi din Bihor.

Christian Sabbagh a fost, in urma cu cateva ore, victima unui atac extrem de violent venit din partea unui grup infractional din judetul Bihor. Jurnalistul se afla impreuna cu echipa sa la o investigatie despre hotii de combustibil din trenurile-cisterna si timp de 4 zile i-a filat pe infractorii care provin din comuna Tileagd.

Joi seara, in jurul orei 18.00, Sabbagh a patruns in colonia de rromi din localitate pentru a incerca sa intre in discutie cu cei de acolo, insa in acel moment a fost atacat brutal.

„Au vrut sa ne omoare”, a declarat Christian Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

„Eram la o documentare despre hotii de combustibil si am fost inconjurati. Ne-au flancat cu o caruta si au sarit pe noi cu topoarele. Stiau masina, probabil ca au remaract-o in aceste zile, cat am stat la panda. Un baiat din echipa a fost lovit la cap, iar agentul de paza care ne-a insotit a fost impuns cu un fel de tepusa. Pe mine m-au lovit la picior, cand incercam sa protejez cameramanul care era cel mai expus. Masina e praf, distrusa”, a mai povestit Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

„In acest moment au venit mascatii. N-am avut cand sa ajungem la spital, o sa mergem cand ajungem in Bucuresti sa ne facem niste investigatii medicale. Ce e mai deranjant este ca cei din politia de aici stiau, insa nu au facut nimic sa ne apere sau sa ne protejeze. Am vorbit cu ei, stiau ca azi vom merge in colonie si chiar eu i-am rugat sa ne insoteasca, insa nu au facut acest lucru”, a mai spus Sabbagh. Sursa: wowbiz.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani