Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ANM a emis o nouă prognoză. Câte zile de CANICULĂ mai sunt?

ANM a emis o nouă prognoză. Câte zile de CANICULĂ mai sunt?

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

ANM a emis o nouă prognoză conform căreia vremea rămâne caldă pentru încă câteva zile. Vom avea partea de temperaturi cuprinse între 26 și 31 de grade.

Miercuri, vremea va fi frumoasă în toată țara, doar cu totul izolat la munte în cursul după-amiezii urmând să se semnaleze câteva averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat în sud-est și mai mult slab în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 28 de grade în Transilvania și Maramures, 26-31 de grade în Banat și Crisana, 29-34 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in Lunca Dunarii) și 24-29 de grade în Moldova.

La munte sunt anunțate ploi în prima parte a zilei, însă fără a mai fi însoțite de descărcări electrice. Maximele și minimele zilei se vor încadra între 25°C și 13°C. Ploile vor avea loc atât ziua, cât și noaptea, iar cantitățile de apă vor fi însemnate: 1 l/m² pe timpul zilei și 4 l/m² pe timpul nopții.

Vremea se va ameliora și la munte, urmând o binemeritată pauză de la ploi. Însă nu prea mult timp, căci aversele vor reveni din data de 5 septembrie.

Etichete: , , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani