Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Amendat cu 1.000 de lei pentru că a sunat la radarul pădurilor, dar ar fi semnalat un transport legal

Amendat cu 1.000 de lei pentru că a sunat la radarul pădurilor, dar ar fi semnalat un transport legal

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un cetățean a fost amendat cu suma de 1.000 de lei de agentul de poliție din comună pentru că a sunat la numărul 112 - radarul pădurilor pentru a sesiza un transport ilegal de masă lemnoasă cu un camion, însă s-ar fi constatat că transportul era legal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat luni, pentru AGERPES, că este la curent cu privire la situația cetățeanului din comuna Băiuț care a fost amendat de agentul poliției comunale, însă situația este în curs de cercetare în prezent. „Acum se fac cercetări asupra situației și în momentul care avem toate datele, vă vom informa", a spus Florina Meteș.

Localnicul Ciprian Coc din Băiuț ar fi fost audiat, luni, de un reprezentat al IPJ Maramureș, după ce a depus o plângere la Judecătoria orașului Târgu Lăpuș în vederea anulării amenzii.

Întâmplarea cetățeanului care a fost amendat în urma unei sesizări la numărul 112 a devenit cunoscută și pentru că a fost prezentată pe o rețea de socializare, iar vicepreședintele Asociației Neuer Weg, Hans Hedrich, a anunțat că a depus o plângere penală pe numele agentului de poliție care l-a amendat pe cetățean. Sursa: agerpres.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani