Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Multinaționalele caută ingineri, IT-iști și finanțiști la Iași

Multinaționalele caută ingineri, IT-iști și finanțiști la Iași

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Mai multe companii multinaționale din regiunea Nord – Est vin cu locuri de muncă la Targul de Joburi  „ACTIV pe Piata Muncii - Abilitati si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piata Muncii”, un eveniment care va avea loc 9 – 10 Iunie, la Hotel Traian, in Iasi, potrivit hipo.ro.

Companiile prezente la eveniment oferă locuri de muncă în domeniile: Inginerie (Telecomunicatii, Constructii, Mecanica, Electrotehnica, Electrica), Finante – Banci, Management si Consultanta și IT (Software si Hardware).

Printre companiile care au confirmat prezenta, se numara: Conest, Kiwi Finance, Allmetech, Nera Computers, Knuth, Maroco Systems, Termoplast, Betarom (Depozitul de Usi), Electra, dar si alte companii multinatonale și nationale.

Potrivit organizatorilor, in cadrul proiectului ACTIV cei interesati pot accesa cursuri de formare profesionala ce furnizeaza competente si calificari profesionale in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicarii (TIC) precum: Operator calculator electronic si retele; Designer pagini web; Operator introducere, validare si prelucrare date.

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani