285.000 de elevi din aproximativ 650 de școli din 16 orașe au fost invitați de Carrefour să deseneze, la a XXIV-a ediție a concursului de desene!

285.000 de elevi din aproximativ 650 de școli din 16 orașe au fost invitați de Carrefour să deseneze, la a XXIV-a ediție a concursului de desene!

Carrefour România premiază copiii talentați din clasele 0-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene Crăciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a ediție. Concursul este așteptat an de an de către elevi și cadrele didactice din cele 16 orașe în care Carrefour este prezent cu cel puțin un hipermarket: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Galați , Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta și Botoșani.

Premiile cele mai mari, constând în cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour România, Philips și P&G și sunt împărțite în fiecare oraș participant la concurs. Astfel, 16 elevi talentati și norocoși se vor distra timp de un weekend împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate, bucurându-se de diferitele jocuri și spectacole, special organizate pentru ei.

În cadrul concursului, elevii au fost invitați să-și folosească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, conform temei „Sărbători de poveste cu Carrefour!”. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozitiilor din cele 25 de hipermarketuri Carrefour până pe data de 03 ianuarie 2014.

„Pentru că ne plac atât de mult magazinele împodobite cu desenele copiilor, cu ocazia acestei ediții a concursului de desene am hotărât să dăm startul expoziției din hipermarketuri cu două săptămâni mai devreme ca în anii precedenți. Este o reală bucurie să ne întâlnim astăzi cu cei mai norocoși dintre micii artiști pentru a le mulțumi personal pentru acest dar pe care ni-l fac nouă, clienților și angajaților noștri an de an.” a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour România.

La concurs au participat aproximativ 285.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 657 de școli care au primit planșe în cele 16 orașe:

Orașe          Școli          Elevi

București      169         97,288

Brașov           33         12,730

Ploiești           30          12,978

Constanța       29         17,268

Iași                 50         22,841

Cluj                44         10,010

Brăila              27         11,408

Suceava          37         14,224

Pitești              30         13,700

Focșani           21           7,500

Oradea           35         15,500

Sibiu               25         12,404

Buzău             28         10,138

Drobeta          20           7,847

Botoșani         31         10,450

Galați              18           8,995

Premii:

·    Premiul I - 16 excursii de un weekend, pentru câștigători și familiile lor (2 copii și 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Philips și P&G și împărțite în fiecare oraș unde există un hipermarket Carrefour;

·    Premiul II -  16 laptopuri, oferite de Carrefour;

·    Premiul III - 25 biciclete oferite de Carrefour;

·    Mențiuni clasele V-VIII – 25 Tablete, oferite de Network One Distribution;

·    Mențiuni clasele 0-IV – 25 de MP4 player-e oferite de Carrefour;

·    Mențiuni speciale – 160 cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei oferite de Carrefour.

Premii de participare vor fi oferite elevilor din clasele câștigătoare. Premiile sunt oferite de Carrefour și partenerii săi: Colgate, Nestle, RTC Proffice Experience, Savcom, Apollo Mod Distribution, Network One Distribution, Schneider - Write it și Lambo School.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.