Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Val de morți violente, lângă „câmpul” Exatlon din Republica Dominicană! Poliția a intrat în alertă!

Val de morți violente, lângă „câmpul” Exatlon din Republica Dominicană! Poliția a intrat în alertă!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

O crima ingrozitoare a avut loc la inceputul saptamanii trecute, in Las Terrenas, locul in care se filmeaza show-ul Exatlon.

Un barbat de 21 de ani a fost arestat in urma cu cateva zile dupa ce a devenit principalul suspect intr-o crima ingrozitoare, in Republica Dominicana. Anyerson Valdez este acuzat ca si-a ucis iubita de 23 de ani cu mainile goale, motivul fiind, se pare, unul legat de gelozie. Femeia a fost sugrumata, insa nu a murit imediat, ci dupa cateva ore, la un spital din localitate. Barbatul a fost plasat in arest preventiv. Acesta este doar ultimul incident violent care s-a produs in Las Terrenas si care a facut valva in ziarele locale.

La inceputul acestei luni, un turist francez in varsta de 28 de ani si-a gasit sfarsitul in timp ce statea la plaja. El a fost lovit de un fulger, dupa ce o furtuna a inceput din senin.

Cu cateva luni in urma, un cameraman turc a fost injunghiat mortal de doi localnici. Victima lucra pentru firma care produce si show-ul Exatlon in Romania. Scopul agresiuni a fost jaful.

Tot la inceputul acestei luni, un barbat de origine engleza, Stephen Halliday, in varsta de 60 de ani, a fost gasit mort in locuinta lui din Las Terrenas. Moartea a survenit prin injunghiere. Sursa: wowbiz.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani