Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Show incendiar oferit de tinerele artiste Celia și Mira la Zilele Municipiului Dorohoi 2018 - FOTO

Show incendiar oferit de tinerele artiste Celia și Mira la Zilele Municipiului Dorohoi 2018 - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Atmosfera a fost întreținută de tinerele artiste Celia și Mira, ce au avut contact constant cu publicul, acestea nelăsând frigul să-i cuprindă pe dorohoieni.

Pregătite să facă spectacol, Celia și dansataorele ei au urcat pe scenă cu multă energie și entuziasm. Ținând publicul în priză cu piese precum: „Suflet de hartie”, „Șoapte”, „La două capete” etc., cântăreața a creat o atmosferă de zile mari la Zilele Municipiului Dorohoi 2018.

Cântăreața a declarat că „Tot timpul m-am simțit minunat, am fost și acum nouă ani la zilele Dorohoilui, și acum cinci ani și de ficare dată m-am simțit minunat și culmea, de fiecare dată a plouat, dar cu toatea astea, oamenii au rămas și au fost foarte activi și m-am simțit minunat în mijlocul lor.” Artista a mărturisit de asemenea că ar mai dori să revină aici.

Mira a reușit să intre in inima tuturor dorohoienilor, ea oferind un show ce va fi imposibil de uitat pentru cei prezenți. Hiturile ei au dat contur publicului, fiind o cântare la unison pe piesele „Inimă nebună’’, „Dragostea nu se stinge’’, „Uit de tine”, etc.

Ea a afirmat că „Mi-a plăcut extraordinar de mult, publicul e de departe unul de top,face parte din top 5, știu că în partea asta de Moldova oamenii se distrează foarte tare și de când cu experiența Forța ZU, de atunci mi-am dat seama că e bine aici. M-au primit foarte frumos și abia aștept să mai vin că sigur o să mai vin.”

După momentele de dans și cântec, artistele au părăsit scena în apluzele publicului, făcând loc astfel la următoarea surpriză pe această seară.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani