Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum s-a umilit mama lui Marcel Toader ca să-l scape pe fiul ei de un proces cu miză mare

Cum s-a umilit mama lui Marcel Toader ca să-l scape pe fiul ei de un proces cu miză mare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Liniştea lui Marcel Toader a fost spulberată de mai bine de două luni de când asupra Mariei Constantin planează suspiciuni de infidelitate. Omul de afaceri a tunat şi a fulgerat după ce a aflat că a fost înşelat şi vrea să-şi facă dreptate nu doar în instanţă, unde se va tranşa divorţul, ci şi la televizor, unde apare seară de seară. Slobod la gură, afaceristul a fost ameninţat de presupusul amant că va fi târât în judecată pentru acuzaţiile pe care i le-ar fi adus şi i-ar fi stricat imaginea.

Marcel Toader are un aliat de încredere în divorţul de Maria Constantin. Omul de afaceri este susţinut de mama sa, care suferă teribil. Deşi fiul ei nu este la prima separare amoroasă, femeia pare extrem de afectată de zbuciumul omului de afaceri. Ameninţat de presupusul amant al Mariei Constantin că va plăti scump pentru toate acuzaţiile pe care i le-a adus seară de seară la tv, Marcel Toader se pare că va scăpa basma curată. Impresionată de amploarea pe care au luat-o lucrurile, femeia s-a decis să se implice personal şi l-a sunat pe bărbatul care i-ar fi stricat căsnicia fiului ei ca să-l roage să nu-l dea în judecată pe băiatul ei.

„Mama lui Marcel Toader l-a sunat pe Cătălin Tutilescu şi i-a spus să fie îngăduitor şi să înţeleagă că fiul ei nu are nicio vină şi să nu-l acţioneze în instanţă. Având în vedere că această rugăminte vine de la o mamă, este normal să iei în considerare o astfel de dorinţă, pentru că te gândeşti că şi mama ta vreodată ar putea să facă lucrul ăsta şi să ceară asta cuiva", a spus avocatul Daniel Ionaşcu, cel care o reprezintă pe Maria Constantin. Omul de afaceri a rămas şi el uimit de gestul pe care l-a făcut mama sa.

„Nu am ştiut de acest telefon. O să merg weekend-ul ăsta la Constanţa, aşa cum o fac în ultimele luni la fiecare sfărşit de săptămână, şi o să vorbesc cu amma mea", a spus afaceristul la Antena 1.

Marcel Toader şi Maria Constantin vor avea prima înfăţişare în procesul de divorţ la 21 noiembrie.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani