Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Blestemul Andreei Mantea! Povestea vedetei pare trasă la indigo

Blestemul Andreei Mantea! Povestea vedetei pare trasă la indigo

Categorie : Monden

Andreea Mantea este o mămică singură care-şi creşte copilul departe de cel care ar fi trebuit să-i ofere protecţie şi sprijin material şi moral: tatăl micuţului David. Numai că povestea înduioşătoare a vedetei pare trasă la indigo după cea a Alexandrei Bădescu, femeia pe care Mantea a sfidat-o în urmă cu cinci ani, când a devenit amanta soţului ei.

În urmă cu cinci ani, Andreea Mantea nici nu visa că va deveni mămică şi că va fi nevoită să suporte singură cheltuielile şi eforturile pentru creşterea copilului ei.

Pe atunci era iubita declarată şi fericită a afaceristului Andrei Ţârdea, bărbat însurat şi aflat în divorţ de Alexandra, soţia însărcinată. În timp ce Mantea defila fericită la braţul băiatului de Dorobanţi, Alexandra trebuia să facă faţă scandalurilor provocate de cel ce ar fi trebuit să o protejeze şi care susţinea că are îndoieli cu privire la paternitatea bebeluşului.

Femeia a născut atunci o fetiţă, de care s-a ocupat singură pentru că tatăl acesteia nu avea ochi decât pentru Andreea Mantea, pe care o răsfăţa cu vacanţe şi cadouri speciale.

Fetiţa a trebuit să treacă testul paternităţii imediat după naştere şi a primit numele tatălui abia după numeroase analize medicale şi dezbateri în instanţă.

La cinci ani distanţă, povestea s-a reluat, numai că în rolul victimei a ajuns Andreea Mantea care, renegată de fostul iubit, ce-şi vede liniştit de viaţa amoroasă, este nevoită să-şi crească acum singură bebeluşul. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani